Με την... αύρα της Ευρώπης ο Ολυμπιακός, 3-0 τη Λαμία

Κυριακή, 16 Δεκεμβρίου 2018 21:34
UPD:21:38
INTIME SPORTS/ΜΑΤΘΑΙΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ MATTHAIOS
A- A A+

Η θριαμβευτική πρόκριση στους «32» του Europa League έδωσε επιπλέον ώθηση στον Ολυμπιακό, που «καθάρισε» με... συνοπτικές διαδικασίες την Λαμία (3-0) στο προτελευταίο χρονικά ματς της 14ης αγωνιστικής της Super League.

Οι «ερυθρόλευκοι» εκμεταλλεύτηκαν την ήττα του Ατρόμητου στο ΟΑΚΑ από τον Παναθηναϊκό και μείωσαν στο -5 από τον πρωτοπόρο, ΠΑΟΚ, που, όμως, έχει ένα ματς λιγότερο (αύριο 17/12 με τον Λεβαδειακός εκτός έδρας).

Από τα πρώτα λεπτά οι παίκτες του Μαρτίνς έδειξαν ότι δεν είχαν καμία διάθεση να υποτιμήσουν τον αντίπαλό τους. Μπορεί να δυσκολεύτηκαν κάπως για 30 λεπτά, αλλά από τη στιγμή που βρήκαν τον τρόπο να ανοίξουν το σκορ όλα έγιναν πιο απλά για εκείνους.

Μετά την φάση του 17΄, που οι γηπεδούχοι ζήτησαν πέναλτι σε ανατροπή του Ελαμπντελαουΐ, στο 32΄ ήρθε το 1-0 από την εξαιρετική συνεργασία, Νάτχο, Φορτούνη και τελικό αποδέκτη τον Γκερέρο που πλάσαρε υποδειγματικά.

Με το... καλημέρα στο δεύτερο μέρος όλα τελείωσαν. Ο Φετφατζίδης με αριστερό σουτ μέσα από την περιοχή «έγραψε» το 2-0 μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς.

Πέντε λεπτά αργότερα ο Μπουχαλάκης πάσαρε στον Φορτούνη και εκείνος με τη σειρά του στον Νάτχο, με τον Ισραηλινό να πλάσαρει, τον Σαράνοφ να αποκρούσει προσωρινά και στο «ριμπάουντ» ο Ελαμπντελαουί διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις