«Πέταξε» δύο βαθμούς στο «χωράφι» του AEL FC Arena η ΑΕΚ

Κυριακή, 16 Δεκεμβρίου 2018 19:31
UPD:19:33
INTIME SPORTS/ΚΥΔΩΝΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
A- A A+

Μετά από δύο σερί εντός έδρας νίκες, η ΑΕΚ έμεινε στο 0-0 με την ΑΕΛ στον τραγικό αγωνιστικό χώρο του AEL FC Arena για την 14η αγωνιστική της Super League.

Στην θεσσαλική πόλη οι «κιτρινόμαυροι» άφησαν και τις τελευταίες ίσως ελπίδες που είχαν για να πλησιάσουν προς την κορυφή. Σε ένα γήπεδο που δεν παίζεται ποδόσφαιρο, ωστόσο, διεξάγονται αγώνες της κορυφαίας επαγγελματικής κατηγορίας της χώρας, οι πρωταθλητές έδειξαν από τα πρώτα λεπτά ότι δεν θα είχαν καθόλου εύκολη αποστολή.

Μάλιστα, όσο περνούσε η ώρα και δεν έβρισκαν τους διαδρόμους προς την αντίπαλη περιοχή, οι γηπεδούχοι άρχισαν να βγαίνουν με πιο απειλητικές διαθέσεις στην επίθεση και στο φινάλε του αγώνα θα μπορούσαν να «κλέψουν» το «τρίποντο». Ο Κενάν Μπαργκάν, όμως, στις καθυστερήσεις έχασε μοναδική ευκαιρία για να χαρίσει στην ομάδα του τη μεγάλη νίκη.

Οι δύο ομάδες είχαν από μια καλή ευκαιρία στο πρώτο 45λεπτο. Η ΑΕΛ την πρώτη με το δοκάρι του Μπαργκάν στο 34΄, ενώ στο αμέσως επόμενο λεπτό μετά το γύρισμα του Μπακάκη από τα δεξιά, ο Μπογέ απέτυχε να σκοράρει από εξαιρετική θέση.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη μπήκε αποφασισμένη να ελέγξει το ματς και να απειλήσει την αντίπαλη εστία.

Στο 50ο λεπτό έχασε μεγάλη ευκαιρία με τον Πόνσε, ο οποίος σούταρε από κοντά, αλλά οι αμυντικοί έδιωξαν σε κόρνερ.
Η ΑΕΛ στη συνέχεια έχασε ακόμη μεγαλύτερη ευκαιρία, όταν στο 57' ο Μπαργκάν βρέθηκε σε πολύ καλή θέση, αλλά προσπάθησε να «εκτελέσει» τον Μπάρκα και αστόχησε.

Το ματς τελείωσε χωρίς γκολ, αλλά «μοιραίος» παίκτης για τους γηπεδούχους ήταν ο Κενάν Μπαργκάν, ο οποίος στις καθυστερήσεις είχε την ευκαιρία να χαρίσει στην ομάδα του τη μεγάλη νίκη, όταν με εξουδετερωμένο τον Μπάρκα, το σουτ που επιχείρησε σταμάτησε στον Οικονόμου πάνω στη γραμμή!

 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις