«Τρίποντο» με αποδοκιμασίες η Ρεάλ Μαδρίτης

Σάββατο, 15 Δεκεμβρίου 2018 22:12
UPD:22:20
REUTERS/JUAN MEDINA
A- A A+

Το γκολ του Καρίμ Μπενζεμά στο 13΄ χάρισε τη νίκη στην Ρεάλ Μαδρίτης επί της Ράγιο Βαγεκάνο με 1-0, ωστόσο, οι «μερένγκες» αποδοκιμάστηκαν από τους οπαδούς τους στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου».

Η «βασίλισσα» έστω και προσωρινά ανέβηκε στην τρίτη θέση της la Liga, αλλά οι φίλαθλοί της δεν έμειναν καθόλου ικανοποιημένοι από την εικόνα της ομάδας τους και δεν δίστασαν να αποδοκιμάσουν τους παίκτες. Κάτι ανάλογο είχε γίνει και μεσοβδόμαδα, μετά το 0-3 από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας στο Champions League στο ίδιο γήπεδο.

Οι «μερένγκες» είχαν ακόμη αρκετές ευκαιρίες και δοκάρι με τον Κρόος, αλλά χρειάστηκαν μία σπουδαία διπλή επέμβαση του Κουρτουά στις καθυστερήσεις, σε διαδοχικά σουτ των Αλεγκρία και Βελάσκες, για να κρατήσουν τη νίκη εν μέσω αποδοκιμασιών.

Να σημειωθεί ότι οι Μπενζεμά και Ασένσιο αποχώρησαν τραυματίες στο β΄ ημίχρονο και μένει να φανεί αν θα είναι διαθέσιμοι για το Παγκόσμιο Κύπελλο συλλόγων, την επόμενη εβδομάδα.

Νωρίτερα, η Ατλέτικο Μαδρίτης έκανε τα εύκολα δύσκολα με την Βαγιαδολίδ, αλλά τελικά έφτασε στη νίκη με 3-2, χάρις στο γκολ του Αντουάν Γκριεζμάν στο 80΄.

Οι «ροχιμπλάνκος» προηγήθηκαν 2-0 εκτός έδρας με τα γκολ των Κάλινιτς (26΄) και Γκριεζμάν στο 45΄ με πέναλτι, αλλά οι γηπεδούχοι δεν το έβαλαν κάτω και λίγο έλλειψε να φέρουν τα πάνω κάτω στην επανάληψη.

Ο Καλέρο στο 57΄ μείωσε σε 1-2, για να έρθει η ισοφάριση στο 63΄ με το αυτογκόλ του Σαούλ Νίγκεθ. Τελικά ο Γκριεζμάν γλίτωσε το «έμφραγμα» για το συγκρότημα του Ντιέγκο Σιμεόνε, που προσωρινά «έπιασε» στην κορυφή την Μπαρτσελόνα, που παίζει «αύριο» (16/12) εκτός έδρας με την Λεβάντε.

 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις