Ο Τόνσο «υπέγραψε» την ανατροπή του Αστέρα Τρίπολης

Σάββατο, 15 Δεκεμβρίου 2018 21:58
UPD:22:25
Eurokinissi Sports/EUROKINISSI
A- A A+

Με απόλυτο πρωταγωνιστή τον Μάρτιν Τόνσο, ο Αστέρας Τρίπολης συνέχισε την ανοδική του πορεία, επικρατώντας 2-1 του ΟΦΗ στο «Θ. Κολοκοτρώνης», για τη 14η αγωνιστική της Super League.

Οι «Αρκάδες» που βρέθηκαν πίσω στο σκορ, κατάφεραν στην επανάληψη με δύο γκολ του Αργεντινού να φέρουν τα πάνω κάτω στο ματς και να πάρουν την 4η διαδοχιοκή τους νίκη σε ισάριθμα ματς από τότε που ανέλαβε τα ηνία της ομάδας ο Γιώργος Παράσχος.

Ο ΟΦΗ, μετά τη μεγάλη νίκη επί του Παναθηναϊκού προηγήθηκε στο 26΄ με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Δεληγιαννίδη (σκόραρε και εναντίον των «πρασίνων»), αλλά στο δεύτερο μέρος οι παίκτες του έδωσαν πολύ χώρο στους γηπεδούχους, με αποτέλεσμα να δεχτεί δύο τέρματα και να φύγει χωρίς βαθμό από την Τρίπολη.

Μπορεί το γκολ του Δεληγιαννίδη να ήταν το πρώτο που δεχόταν ο Αστέρας από τη στιγμή που ο Γιώργος Παράσχος ανέλαβε την τεχνική ηγεσία τους, ωστόσο, οι γηπεδούχοι δεν το έβαλαν κάτω.

Στο δεύτερο ημίχρονο ανέβασαν την απόδοσή τους, αναζήτησαν την ισοφάριση και παρότι κινδύνεψαν στο 51΄ με την ευκαιρία του Κοροβέση, έφτασαν στο στόχο τους στο 62΄.

Μετά από εκτέλεση κόρνερ και σύγχυση στην περιοχή, ο Τόνσο με κοντινό σουτ ισοφάρισε. Οι παίκτες του Γιώργου Παράσχου συνέχισαν να πιέζουν και «άγγιξαν» το δεύτερο γκολ στο 73΄, όμως ο Ποτουρίδης έδιωξε πάνω στη γραμμή την μπάλα μετά από την προσπάθεια του Μανιά.

Οι Κρήτες απείλησαν από τη μεριά τους στο 81΄ με τον Νέιρα, το σουτ του οποίου απέκρουσε σε κόρνερ ο Παπαδόπουλος, ενώ στην εξέλιξη της φάσης το σουτ του Ποτουρίδη πέρασε λίγο άουτ.

Η φάση που έκρινε τελικά την αναμέτρηση έγινε στο 87΄. Ο Τσιλιανίδης εκτέλεσε φάουλ, οι φιλοξενούμενοι δεν μπόρεσαν να απομακρύνουν, ο Πασαλίδης έπιασε ένα... περίεργο σουτ που απέκρουσε ο Στρέζος, χωρίς όμως να συγκρατήσει τη μπάλα, και ο Τόνσο από πολύ κοντά την έσπρωξε στα δίχτυα και χάρισε στον Αστέρα την τέταρτη συνεχόμενη νίκη του.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις