«Βλέπει» Ευρώπη ο Παναιτωλικός

Σάββατο, 15 Δεκεμβρίου 2018 21:52
UPD:21:56
INTIME SPORTS/ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΣΤΑΣ
A- A A+

Όνειρα... Ευρώπης κάνει ο Παναιτωλικός, μετά το πολύ μεγάλο «διπλό» επί του Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης» με 2-1, μία αγωνιστική πριν το φινάλε του πρώτου γύρου (14η).

Η αναγκαστική αλλαγή του Αλχασάν Καμαρά μόλις στο 10ο λεπτό, λόγω τραυματισμού στο γόνατο δεν επηρέασε τους Αγρινιώτες, ούτε η απώλεια του πέναλτι από τον Μάζουρεκ στο 31ο λεπτό. 

Στην φάση του 27ου λεπτού ο γκολκίπερ του Αρη, Χουλιάν Κουέστα, αποβλήθηκε με κόκκινη κάρτα, ο Μάζουρεκ, όμως, από τα έντεκα βήματα αστόχησε απελπιστικά απέναντι στον νεοεισελθόντα κάτω από τα δοκάρια, Αλέξανδρο Αναγνωστόπουλο.

Η ομάδα του Τραϊανού Δέλλα κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο 63', μετά την εκτέλεση κόρνερ του Μοράρ και την προβολή του Μαλή από κοντά (1-0). 

Ο Αρης των 10 παικτών «απάντησε» άμεσα. Στο 71'  ύστερα από σέντρα του Μενέντες ο Ντιγκινί έκανε το 1-1, αλλά η χαρά των γηπεδούχων δεν κράτησε πολύ.

Τέσσερα λεπτά αργότερα ο Λουσέρο με απευθείας εκτέλεση κόρνερ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, καθώς ο Σιώπης εκτίμησε λανθασμένα την πορεία του σουτ και ο Αναγνωστόπουλος δεν μπόρεσε να αντιδράσει. 

Οι «κίτρινοι» πάλεψαν να ανατρέψουν τις εις βάρος τους κατάσταση. Στο 86' είχαν μεγάλη ευκαιρία με τον Βέλεθ (λειτούργησε σωτήρια για την ομάδα του ο Κυριακίδης), το σκορ δε διαφοροποιήθηκε, όμως, και ο Παναιτωλικός έφυγε με τους τρεις βαθμούς από την έδρα του Αρη.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις