Euroleague: Δηλώσεις Γκιστ και Λεκαβίτσιους για το ματς με την Νταρουσάφακα

Πέμπτη, 13 Δεκεμβρίου 2018 18:37
UPD:18:42
INTIME SPORTS/ΒΟΛΙΤΑΚΗΣ ΣΤΕΛΙΟΣ VOLITAKIS
A- A A+

Για «τελικό» με την Νταρουσάφακα έεκανε λόγο ο Λούκας Λεκαβίτσιους, ενώ ο Τζέιμς Γκιστ τόνισε ότι δεν είναι μόνο θέμα αυτοπεποίθησης η άσχημη εικόνα που παρουσιάζει ο Παναθηναϊκός στην Euroleague.

Οι «πράσινοι» υποδέχονται αύριο (14/12) τους Τούρκους στο ΟΑΚΑ με στόχο την επιστροφή στα νικηφόρα αποτελέσματα μετά από τρεις σερί ήττες. Ο Λιθουανός πόιντ γκαρντ αναφέρθηκε στην αναμέτρηση με την ουραγό της βαθμολογίας:

«Δεν παίζει κανέναν ρόλο η θέση της. Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι και προετοιμαζόμαστε σαν είναι τελικός, ώστε να φτάσουμε στην νίκη. Νομίζω ότι πρέπει να κερδίσουμε, για αυτό προετοιμαζόμαστε, σα να είναι τελικός. Πρέπει να κερδίσουμε το ματς, για να αποκτήσουμε ξανά αυτοπεποίθηση«.

Ο Τζέιμς Γκιστ από την πλευρά του ξεκαθάρισε πως ο ίδιος και οι συμπαίκτες του δεν πρέπει να χάσουν ούτε για ένα λεπτό τη συγκέντρωσή τους.

Μιλώντας στην κάμερα του συνδρομητικού καναλιού της NOVA ο Αμερικανός επισήμανε: «Μόνο με τη δουλειά θα τα καταφέρουμε. Δεν είναι μόνο θέμα αυτοπεποίθησης. Παρόλο που έχουμε χάσει αρκετά ματς, έχει να κάνει και με την προσπάθεια σε κάθε αγώνα.

Σε πολλά σημεία δεν είμαστε συνεπείς επιθετικά και αμυντικά. Εδώ είναι Euroleague, πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι στο 100%. Πρέπει να είμαστε πιο επιθετικοί και ενωμένοι, δεν μπορούμε να χάσουμε την συγκέντρωσή μας ούτε για 2-3 λεπτά».

Για την Νταρουσάφακα είπε: «Δεν έχει να κάνει με το ρεκόρ. Είναι μία ομάδα που είναι μέσα στο ματς μέχρι το φινάλε, παρά τις ήττες της. Είναι μία σκληρή ομάδα. Αν κρίνεις με βάση την βαθμολογία θα πεις ότι είναι μία κακή ομάδα, αλλά κάτι τέτοιο δεν ισχύει γιατί τέτοιες δεν υπάρχουν στην Euroleague».

 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις