Συμφωνία Δήμου Πειραιά και Ολυμπιακού για τη δημιουργία κολυμβητηρίου

Τετάρτη, 03 Μαΐου 2006 18:49
UPD:18:53
A- A A+

Μετά από αρκετές επαφές, που είχαν προηγηθεί, το πιο σημαντικό βήμα για τη δημιουργία κολυμβητηρίου από τον Ολυμπιακό Σ.Φ.Π., έγινε σήμερα με τη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο Πειραιά υπό την προεδρία του Δημάρχου Πειραιά, Χρήστου Αγραπιδη, και παρουσία του προέδρου του Ολυμπιακού Σ.Φ.Π., Λεωνίδα Θεοδωρακάκη, ο οποίος δήλωσε στο www.olympiacos.org :

«Πραγματοποιήθηκε σήμερα η πιο σημαντική σύσκεψη, υπό την προεδρία του Δημάρχου Πειραιά, Χρήστου Αγραπίδη, παρουσία των αρμοδίων παραγόντων, που σχετίζονται με τη δημιουργία του κολυμβητηρίου του Ολυμπιακού. Υπήρξε ταύτιση απόψεων για τα θέματα, που θα αντιμετωπιστούν και πιστεύουμε ότι πολύ γρήγορα θα έχουμε την οριστική απάντηση της Δημοτικής Αρχής και θα είναι θετική ώστε το όνειρο πολλών δεκαετιών να γίνει πραγματικότητα.»

Μετά τη σύσκεψη ο Δήμος Πειραιά εξέδωσε Δελτίο Τύπου στο οποίο αναφέρει:

«Ευρεία σύσκεψη πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Δήμο Πειραιά με αντικείμενο την εξεύρεση και παραχώρηση έκτασης του Δήμου για τη δημιουργία κολυμβητηρίου από τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ Σ.Φ.Π.

Στη σύσκεψη συμμετείχαν ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Χρήστος Αγραπίδης και οι Αντιδήμαρχοι κ.κ. Τάσος Κάρλες και Χαράλαμπος Μπουγάς καθώς και άλλοι υπηρεσιακοί παράγοντες του Δήμου. Εκ μέρους του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ Σ.Φ.Π. παρευρέθησαν ο Πρόεδρος κ. Λεωνίδας Θεοδωρακάκης, ο manager του τμήματος πόλο κ. Aκης Λογοθέτης και ο Τεχνικός Σύμβουλος - αρχιτέκτων κ. Γιώργος Νικολάου.

Στη συνάντηση εξετάστηκαν οι χώροι που θα μπορούσαν να αξιοποιηθούν για αυτό το σκοπό, καθώς και οι υπόλοιπες παράμετροι του εγχειρήματος.

Συμφωνήθηκε επίσης να συσταθεί μία μικρότερη επιτροπή η οποία θα εξετάσει όλες τις νομικές και τεχνικές λεπτομέρειες του έργου και θα κάνει την τελική εισήγηση για τον χώρο που θα αξιοποιηθεί .

Μόλις ολοκληρωθούν οι αρχικές μελέτες και διαμορφωθεί η τελική πρόταση από πλευράς Ολυμπιακού, το θέμα θα έρθει για τελική έγκριση στο Δημοτικό Συμβούλιο του Πειραιά.

Μετά τη σύσκεψη, ο Δήμαρχος Πειραιά, κ.Χρήστος Αγραπίδης δήλωσε:

«Βούλησή μας είναι να συνεργαστούμε με τον Ολυμπιακό για τη δημιουργία ενός σύγχρονου κολυμβητηρίου. Ενα τέτοιο έργο θα αναβαθμίσει συνολικά τον Πειραιά, θα συμβάλει στην ανάπτυξη της περιοχής που τελικώς θα επιλεγεί και φυσικά θα ενισχύσει περαιτέρω το μεγάλο σύλλογο της πόλης μας. Είμαι βέβαιος ότι πολύ σύντομα θα μπορούμε να ανακοινώσουμε τις τελικές μας αποφάσεις».

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις