Ν.Δ. για Μ. Πετσίτη: Τσίπρας και Παππάς δεν μπορούν άλλο να κρύβονται

Τετάρτη, 12 Δεκεμβρίου 2018 13:22
UPD:13:23
ΑΠΕ-ΜΠΕ/Παντελής Σαίτας
A- A A+

Εξηγήσεις από την κυβέρνηση για τις «υπηρεσίες που παρείχε ο Μ. Πετσίτης» στο Μαξίμου ζητεί ο αναπληρωτής εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας Κωνσταντίνος Κυρανάκης.

«Ο εξ απορρήτων του Νίκου Παππά, ο περιβόητος Μανώλης Πετσίτης καταγγέλλεται πλέον και επώνυμα ότι "λειτουργούσε ως εκπρόσωπος Υπηρεσιών του Μεγάρου Μαξίμου". Το ερώτημα προς την κυβέρνηση είναι πλέον πολύ συγκεκριμένο: Ποιες υπηρεσίες παρείχε ο κ. Πετσίτης, σε ποια επιχειρηματικά συμφέροντα, και με τι ανταλλάγματα για την παρέα του Μαξίμου» αναφέρει ο κ. Κυρανάκης.

Σημειώνει παράλληλα ότι πλέον «οι κ. Τσίπρας και Παππάς δεν μπορούν άλλο να κρύβονται» και προσθέτει ότι η Ν.Δ. θα επανέλθει στο θέμα.

Σημειώνεται ότι με σημερινή δήλωσή του στα «Νέα» ο πρώην διευθύνων σύμβουλος της ΔΕΠΑ, πρώην γενικός διευθυντής στην ELFE, Θ. Κιτσάκος, υποστήριξε ότι δεχόταν στο γραφείο του στη Δημόσια Επιχείρηση Παροχής Αερίου επισκέψεις υπηρεσιακού χαρακτήρα από τον Μανώλη Πετσίτη». Ανέφερε ακόμη ότι ο κ. Πετσίτης «λειτουργούσε ως εκπρόσωπος υπηρεσιών του Μεγάρου Μαξίμου».

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή