Οι λεπτομέρειες κάνουν τη διαφορά

Και καμιά φορά, χτίζουν ένα ολόκληρο outfit
Τετάρτη, 12 Δεκεμβρίου 2018 08:29
A- A A+

Τα Prince of Whales καρό υφάσματα φέρνουν έναν αέρα αγγλικής αριστοκρατίας σε συνδυασμό με μία θερμή αίσθηση χαλαρής κι ανεπιτήδευτης κομψότητας.

Όπως εξηγεί η ομάδα του In Icons We Trust, αν αναρωτιέστε τι είναι αυτό που μπορεί να τραβήξει την προσοχή μακριά από το ιδιαίτερο pattern του, ώστε να χτίσουμε ένα ισορροπημένο look για όλη τη μέρα, η απάντηση βρίσκεται στη λεπτομέρεια.

Εντοπίστε αυτή τη λεπτή γραμμή που διανύει το κοστούμι σας και αναδείξτε την. Εδώ, το terracotta χρώμα μεταμορφώνεται από λεπτομέρεια σε κεντρικό άξονα της εμφάνισης.

• Δοκιμάστε να συνδυάσετε το κοστούμι σας με ένα πουκάμισο σε bold terracotta και δείτε το να αναδεικνύει τη λεπτή του κομψότητα.

• Μην πέσετε στην παγίδα του «σεταρίσματος». Ξεκινήσατε πολύ καλά με το πουκάμισο, συνεχίστε τώρα να τολμάτε και με τα υπόλοιπα στοιχεία της εμφάνισής σας.

• Μία γραβάτα μπορντώ, σχεδόν φούξια, ένα ζευγάρι κάλτσες σε κυπαρισσί πράσινο ή μπλε, και το terracotta μεταμορφώνεται σε εντυπωσιακή βάση για παραπάνω πειραματισμούς με τρομερή επιτυχία. Η ποσέτ ακολουθεί τους δικούς της κανόνες.

• Διαλέξτε ένα άνετο ζευγάρι oxfords με χοντρή σόλα, που θα χαλαρώσει το σύνολο και θα οδηγήσει το look μακριά από την αυστηρότητα.

THE LOOK

Prince Of Wales κοστούμι από μετάξι και βαμβάκι και βαμβακερό πουκάμισο, όλα Antony Morato. Διαθέσιμα από τη Shop & Trade.

Ρολόι Big Pilot annual calendar από την IWC διαθέσιμο στο www.iwc.com. Δερμάτινα Oxford shoes από τη συλλογή του Classico. Διαθέσιμα στο κατάστημα Classico Uomo, Μαίζωνος 95-Πάτρα και online στο www.classico.gr.

Γραβάτα και pochette από προσωπική συλλογή.

Κείμενα: Ελένη Παπαϊωάννου
Φωτογράφος: Σπύρος Χαμάλης
Styling: Βίβιαν Ρουβέλα

Πηγή: In Icons We Trust
Κάντε like στη σελίδα του In Icons We Trust στο Facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή