Θεραπεία και όχι χειρουργείο ο Κότσαρης

Δευτέρα, 10 Δεκεμβρίου 2018 16:06
UPD:16:09
INTIME SPORTS/ΤΖΑΜΑΡΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

Αν και μετά τις πρώτες εξετάσεις που έκανε η λύση του χειρουργείου φαινόταν ως η πιο πιθανή για να ξεπεραστεί το πρόβλημα στο μυ του ποδιού του (θλάση), εντούτοις, μετά από τις νέες που υποβλήθηκε και μετά από συνεννόηση με το ιατρικό τιμ αποφασίστηκε να μην χειρουργηθεί, αλλά να ακολουθήσει μία αγωγή με καθημερινές θεραπείες για τους επόμενους δύο μήνες.

A- A A+

Σε πιο συντηρητική θεραπεία και όχι σε χειρουργική επέμβαση θα υποβληθεί τελικά ο Κωνσταντίνος Κότσαρης.

Σε μία περίοδο που ο 22χρονος τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού βρισκόταν σε εξαιρετική κατάσταση και είχε τις πρώτες του συμμετοχές στο πρωτάθλημα, ο τραυματισμός του στο ματς Κυπέλλου με την Ιεράπετρα θα τον αφήσει για μεγάλο χρονικό διάστημα εκτός δράσης.

Αν και μετά τις πρώτες εξετάσεις που έκανε η λύση του χειρουργείου φαινόταν ως η πιο πιθανή για να ξεπεραστεί το πρόβλημα στο μυ του ποδιού του (θλάση), εντούτοις, μετά από τις νέες που υποβλήθηκε και μετά από συνεννόηση με το ιατρικό τιμ αποφασίστηκε να μην χειρουργηθεί, αλλά να ακολουθήσει μία αγωγή με καθημερινές θεραπείες για τους επόμενους δύο μήνες!

Στο διάστημα αυτό η κατάσταση του θα επαναξιολογείται καθημερινά, ωστόσο, η επιστροφή του στους αγωνιστικούς χώρους δεν αναμένεται πριν τις αρχές του ερχόμενου Φεβρουαρίου.

 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις