Super League: Επιστροφή στις νίκες για την ΑΕΚ

Σάββατο, 08 Δεκεμβρίου 2018 21:53
UPD:21:55
INTIME SPORTS/ΒΟΛΙΤΑΚΗΣ ΣΤΕΛΙΟΣ
A- A A+

H ΑΕΚ επέστρεψε στις επιτυχίες στο πρωτάθλημα ύστερα από δύο σερί ήττες (Ατρόμητος, Παναιτωλικός), νικώντας στο ΟΑΚΑ τη Λαμία με 2-0 στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής της Super League. 

Το σκορ διαμορφώθηκε από τα ολέθρια αμυντικά σφάλματα των φιλοξενούμενων του Μάκη Χάβου, που γνώρισαν την όγδοη ήττα τους. 

Στο 13΄ ο Ασίγκμπα, χωρίς πίεση, πάσαρε στον... Μάνταλο, ο οποίος σέντραρε στο δεύτερο δοκάρι και ο Πόνσε με σουτ στην κίνηση άνοιξε το σκορ, σημειώνοντας ταυτόχρονα το 7ο τέρμα του στο πρωτάθλημα.

Στο 47΄ ο Σαράνοφ απομάκρυνε άτσαλα σε μία εύκολη φάση, την οποία εκμεταλλεύτηκε και πάλι ο Μάνταλος. Ο αρχηγός της Ένωσης πέρασε τη μπάλα παράλληλα στην περιοχή κι εκεί ο Αναστασιάδης με προβολή την έστειλε στα δίχτυα της Λαμίας!

Κατά διαστήματα η πρωταθλήτρια ήταν καλή, έπαιξε γρήγορο και επιθετικό ποδόσφαιρο, ενώ κάποιες στιγμές η κατοχή της μπάλας έφτασε κοντά στο 70%.

Αν το σκορ παρέμεινε σε λογικό επίπεδο, εν πολλοίς αυτό οφείλεται στην ικανότητα του Σαράνοφ, που με εξαιρετικές αποκρούσεις στο 37΄, το 81΄ και το 88΄ κράτησε απαραβίαστη την εστία του, ενώ στο 58΄ ο Πόνσε και στο 90΄ ο Αλμπάνης «σημάδεψαν» τα δοκάρια της Λαμίας.

 

 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις