Super League: Νίκη στο 90΄ για τον Αστέρα Τρίπολης

Σάββατο, 08 Δεκεμβρίου 2018 19:16
UPD:19:32
INTIME SPORTS/ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ
A- A A+

Με γκολ του Φερνάντες στο 90ό λεπτό ο Αστέρας νίκησε στην Τρίπολη 1-0 τον ΠΑΣ Γιάννινα, στον αγώνα που άνοιξε την αυλαία της 13ης ημέρας στη Super League. 

Οι Αρκάδες έκαναν το «3Χ3» με τον Γιώργο Παράσχο στον πάγκο τους και πραγματοποίησαν βαθμολογικό άλμα φτάνοντας στους 15 βαθμούς, ενώ η ομάδα της Ηπείρου έμεινε στους 11.

Στο πρώτο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι ήταν απολύτως κυρίαρχοι και απώλεσαν μεγάλες ευκαιρίες για να προηγηθούν, αλλά πότε η αστοχία και πότε οι επεμβάσεις του Νίκου Παπαδόπουλου δεν το επέτρεψαν.

Στο 8΄ από σέντρα του Αποστολόπουλου στο δεύτερο δοκάρι ο Κριζμάν έκανε την προβολή ο Κρίζμαν, αλλά απέκρουσε με τα πόδια ο τερματοφύλακας του Αστέρα.

Στο 14΄ ο Κρίζμαν από δεξιά γύρισε την μπάλα, ο Ξύδας έκανε το πλασέ, απέκρουσε ο Παπαδόπουλος και στη συνέχεια η προσπάθεια του Αθανασιάδη κατέληξε άουτ.

Τρία λεπτά αργότερα ήταν και πάλι ο Κροάτης επιθετικός που σούταρε από πλάγια θέση, στέλνοντας την μπάλα άουτ, ενώ στο 41΄ ο Κρίζμαν βρήκε ωραία τον Αθανασιάδη, αλλά εκείνος πλάσαρε πάνω στον Παπαδόπουλο.

Ο Αστέρας είχε την πρώτη μεγάλη ευκαιρία στο 49ο λεπτό, με τον Μανιά να σουτάρει από εξαιρετική θέση και να στέλνει την μπάλα ελάχιστα έξω από το δεξί δοκάρι της γιαννιώτικης ομάδας.

Στο 65΄ ο Κώτσιρας μπήκε στην περιοχή από θέση πλάγια δεξιά και σούταρε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι, ενώ στο 86΄ ακυρώθηκε γκολ του Δουβίκα για επιθετικό φάουλ στον Μπουκουβάλα, με το νεαρό επιθετικό να έχει κάνει μεν μια κίνηση με το χέρι, αλλά το ριπλέι να μην είναι διαφωτιστικό αν επρόκειτο για σπρώξιμο ή απλή επαφή.

Τελικά η ανωτερότητα του Αστέρα στο δεύτερο 45λεπτο καρποφόρησε στο 90΄, όταν ο Κώτσιρας από δεξιά σήκωσε την μπάλα στο δεύτερο ο δοκάρι και ο Φερνάντες με «μονοκόμματο» σουτ νίκησε τον Βελλίδη για το 1-0, που ήταν και το τελικό σκορ. 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις