Μπάσκετ: Ντέρμπι αήττητων

Σάββατο, 08 Δεκεμβρίου 2018 11:30
UPD:12:09
INTIME SPORTS/ΜΑΤΘΑΙΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ MATTHAIOS
A- A A+

Παναθηναϊκός και Περιστέρι, οι μοναδικές ομάδες χωρίς ήττα στην Α1 μέχρι στιγμής, διασταυρώνουν τους δρόμους τους την προσεχή Δευτέρα (10/12, 19:00) στο ΟΑΚΑ, για την 8η αγωνιστική.

Φαβορί είναι αδιαμφισβήτητα ο Παναθηναϊκός, όμως η μαχητικότητα του Περιστερίου δίνει κάποιες πιθανότητες στην ομάδα των δυτικών προαστίων.

Το Περιστέρι θα έχει ένα νέο πρόσωπο, αφού ο Τζόρνταν Κάλαχαν αποκτήθηκε στη θέση του άτυχου σκόρερ Κίκι Κλαρκ, που τραυματίστηκε στο γόνατο, εγχειρίστηκε και χάνει το υπόλοιπο της σεζόν.

Από τους αγώνες του Σαββάτου ξεχωρίζει η επίσκεψη του ΠΑΟΚ στο Λαύριο, με τον «Δικέφαλο» να μετρά έναν περισσότερο βαθμό από τους γηπεδούχους.

Πολλά προβλήματα τραυματισμών ταλαιπωρούν την ΑΕΚ, που αντιμετωπίζει τον Άρη στη Θεσσαλονίκη. Οι Λαρεντζάκης και Ματσιούλις επέστρεψαν στις προπονήσεις, όμως εκτός παραμένουν οι τραυματίες Γιαννόπουλος, Ξανθόπουλος και Καββαδάς.

Την έκτη νίκη θα διεκδικήσει στη Λήμνο ο Προμηθέας Πατρών, απέναντι στον Ηφαιστο που έχει πάρει τρία ροζ φύλλα αγώνα, όλα εντός έδρας. 

Στη Νέα Σμύρνη, ο Πανιώνιος θέλει μόνο νίκη απέναντι στον ουραγό Κολοσσό Ρόδου, αφού αυτό το αποτέλεσμα θα μπορούσε να κρίνει ακόμη και τον στόχο της παραμονής. Οι «κυανέρυθροι» έχουν δύο νίκες, ενώ μία μετρούν οι Ροδίτες που θα παρουσιαστούν με νέο παίκτη, τον έμπειρο στην Α1 Σλάβεν Τσούπκοβιτς.

Την Κυριακή ο Ολυμπιακός υποδέχεται το Ρέθυμνο στο Φάληρο, ενώ στον άλλο αγώνα της ημέρας, η Κύμη φιλοξενεί τον Χολαργό στη Χαλκίδα, με την ομάδα της Εύβοιας να βρίσκεται στην τελευταία θέση και την ομάδα της Αθήνας στην προτελευταία. 

Το πρόγραμμα:

Σάββατο 8/12 

  • Λαύριο-ΠΑΟΚ (15:30)
  • Πανιώνιος-Κολοσσός Ρ. (15:30)
  • Ήφαιστος Λ.-Προμηθέας Π. (15:30)
  • Άρης-ΑΕΚ (17:30)

Κυριακή 9/12

  • Κύμη-Χολαργός (17:00)
  • Ολυμπιακός-Ρέθυμνο (17:00)

Δευτέρα 10/12

  • Παναθηναϊκός-Περιστέρι (19:00)

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις