Τζίτζι Χαντίντ και Λετίσια Κάστα στο ημερολόγιο της Pirelli για το 2019

Πέμπτη, 06 Δεκεμβρίου 2018 09:33
UPD:14:44
pirelli
A- A A+

Το 46ο ημερολόγιό της παρουσίασε στο Μιλάνο η ιταλική εταιρεία ελαστικών Pirelli. Οι ηθοποιοί Τζούλια Γκάρνερ και Λετίσια Κάστα, η χορεύτρια Μίστι Κόπλαντ και το μοντέλο Τζίτζι Χαντίντ πρωταγωνιστούν στο ημερολόγιο, το οποίο χαρακτηρίστηκε πιο τολμηρό σε σύγκριση με τα δύο προηγούμενα χρόνια, ενώ τη φωτογράφιση ανέλαβε ο 76χρονος φωτογράφος Άλμπερτ Ουάτσον.

PIRELLI

Σύμφωνα με την Pirelli, με τίτλο «Dreaming» το ημερολόγιο -το οποίο περιλαμβάνει 40 φωτογραφίες- είναι σαν ένα σενάριο μικρών ταινιών που εστιάζουν στα όνειρα και τις φιλοδοξίες τεσσάρων επιτυχημένων και ταλαντούχων γυναικών.

PIRELLI

Στο πλευρό των τεσσάρων γυναικών στέκονται ο σχεδιαστής Αλεξάντερ Γουάνγκ και οι χορευτές Κάλβιν Ρόγιαλ και Σεργκέι Πολούνιν, ενώ οι φωτογραφήσεις πραγματοποιήθηκαν τον Μάιο σε Νέα Υόρκη και Μαϊάμι.

Το ημερολόγιο εκδίδεται σε 12.000 αντίτυπα, ενώ από το 1964, όταν και κυκλοφόρησε για πρώτη φορά, γίνεται ανάρπαστο από πιστούς συλλέκτες του.

PIRELLI

Στο παρελθόν, για λογαριασμό της Pirelli πάτησαν το κλείστρο διάσημοι φωτογράφοι όπως οι Μάριο Τεστίνο, Ινέζ και Βινούντ, Μπρους Βέμπερ και Στιβ Μακέρι, ενώ μπροστά από τον φακό στάθηκαν μοντέλα όπως η Σίντι Κρόφορντ, η Κέιτ Μος, η 71 ετών Σοφία Λόρεν και -στα πρώτα της βήματα- η 16χρονη Ναόμι Κάμπελ. Στο ημερολόγιο έχουν πρωταγωνιστήσει και η Νικόλ Κίντμαν, η Ούμα Θέρμαν και η Πενέλοπε Κρουζ.

naftemporiki.gr 

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή