Υπόθεση χρυσού: Αποφυλακίζονται οι κατηγορούμενοι

Τρίτη, 04 Δεκεμβρίου 2018 14:14
UPD:15:36
INTIME NEWS/ΒΑΡΑΚΛΑΣ ΜΙΧΑΛΗΣ
A- A A+

Ένα βήμα πριν από την αποφυλάκισή τους βρίσκονται οι οκτώ κατηγορούμενοι για εμπλοκή τους στην υπόθεση του χρυσού, μεταξύ των οποίων και ο γνωστός ενεχυροδανειστής.

Σύμφωνα με τους συνηγόρους τους, η ανακρίτρια προχωρά στην ανάκληση και των οκτώ ενταλμάτων προσωρινής κράτησης, μετά το έγγραφο από την ΑΑΔΕ, στο οποίο φέρεται να βεβαιώνεται ότι δεν οφείλονται δασμοί και φόροι.

«Μας κάλεσε η κυρία ανακρίτρια η οποία, προς τιμή της, μας ανακοίνωσε ότι από χθες το μεσημέρι, με επιμέλειά της, κατάφερε να προκαλέσει αντίδραση από την ΑΑΔΕ, που είναι η μόνη αρμόδια για να βεβαιώνει τελωνειακές παραβάσεις.

INTIME NEWS/ΒΑΡΑΚΛΑΣ ΜΙΧΑΛΗΣ

Κατόπιν αυτού ενεργοποίησε αυτέπαγγελτως τη διαδικασία για αποφυλάκιση. Το βέβαιο είναι ότι σε λίγες ώρες οι κατηγορούμενοι θα είναι ελεύθεροι. Αυτό είναι το μήνυμα προς πολλούς αποδέκτες. Κάποιοι νομίζουν ότι μπορούν να χρησιμοποιήσουν τη δικαιοσύνη για ιδιοτελείς σκοπούς, αλλά η δικαιοσύνη δίνει απαντήσεις. Δε γνωρίζω αν αυτεπαγγέλτως η δικαιοσύνη έχει στραφεί σε βάρος αυτών που δημιουργησαν φαρσοκωμωδία» είπε ο συνήγορος του γνωστού ενεχυροδανειστή, Αλέξης Κούγιας.

naftemporiki.gr

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή