Αντώναρος: «Oλοι οι Έλληνες έχουν το δικαίωμα εκλέγειν και εκλέγεσθαι»

Δευτέρα, 08 Μαΐου 2006 14:18
A- A A+

«Η κυβέρνηση δεν σχολιάζει τις υποψηφιότητες του ΠΑΣΟΚ για την Τοπική Αυτοδιοίκηση. Οι πολίτες είναι αυτοί που κρίνουν, συγκρίνουν και τελικά επιλέγουν», τόνισε ο αναπληρωτής κυβερνητικός εκπρόσωπος, Ευάγγελος Αντώναρος, απαντώντας σε ερωτήσεις σχετικές με τα σχόλια κυβερνητικών και κομματικών παραγόντων της ΝΔ για την υποψηφιότητα της κ. Γκιουλμπεγιαζ Καραχασάν στην υπερνομαρχία Ξάνθης - Καβάλας - Δράμας http://www.naftemporiki.gr/news/static/06/05/08/1185294.htm .

Σε άλλη ερώτηση σχετικά με τις δηλώσεις του υπουργού Μακεδονίας - Θράκης, Γιώργου Καλαντζής, ο οποίος κάλεσε την κ. Καραχασάν να δηλώσει «αν είναι Ελληνίδα», ο Ευάγγελος Αντώναρος σημείωσε ότι «όλοι οι έλληνες πολίτες έχουν το δικαίωμα εκλέγειν και εκλέγεσθαι. Αυτό είναι πέραν πάσης αμφισβήτησης και μόνον κακόπιστος μπορεί να αμφισβητήσει το τι λέω».

Εξ άλλου σε ερώτηση σχετικά με την αντίδραση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ, Γιώργου Παπανδρέου, ο οποίος μίλησε περί «ακροδεξιών αντιλήψεων» στο κυβερνών κόμμα, ο κ. Αντώναρος υπογράμμισε πως «η ΝΔ και η κυβέρνηση δεν χρειάζονται την επιβεβαίωση του κ.Παπανδρέου ή του ΠΑΣΟΚ για τη δημοκρατικότητά τους. Η ΝΔ είναι το κόμμα που στέριωσε τη Δημοκρατία στην Ελλάδα μετά από την 7χρονη δικτατορία, είναι το κόμμα που οδήγησε την Ελλάδα στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Όλα τα άλλα που χρησιμοποιούν ορισμένοι είναι εκ του πονηρού. Η ΝΔ είναι περήφανη για το παρελθόν της και για το παρόν της και - ασφαλώς - και για το δημοκρατικό της μέλλον,που είναι πέραν πάσης αμφισβήτησης».

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή