Καλαντζής: «Ποτέ δεν αμφισβήτησα την ελληνικότητα της κ. Καραχασάν»

Δευτέρα, 08 Μαΐου 2006 15:07
A- A A+

«Ποτέ δεν αμφισβήτησα την ελληνικότητα της κ. Καραχασάν», τόνισε σήμερα ο υπουργός Μακεδονίας - Θράκης, Γιώργος Καλαντζής, απαντώντας σε ερώτηση για την υποψήφια του ΠΑΣΟΚ στην υπερνομαρχία Καβάλας - Ξάνθης -Δράμας.

Ο κ. Καλαντζής παρέπεμψε σε δήλωση της κ.Καραχασάν ότι είναι «Ελληνίδα μουσουλμάνα», ενώ διευκρίνισε πως ο ίδιος ήταν βέβαιος ότι η κ.Καραχασάν θα είναι μαζί του στην παρέλαση της 25ης Μαρτίου http://www.naftemporiki.gr/news/static/06/05/08/1185294.htm .

Προέβλεψε πάντως, ότι το ψηφοδέλτιο που θα υποστηρίξει το ΠΑΣΟΚ, θα χάσει τις εκλογές και η επικεφαλής του θα είναι παρούσα με την ιδιότητα του αρχηγού της αντιπολίτευσης.

Σε άλλη ερώτηση για τις αντιδράσεις του μητροπολίτη Θεσσαλονίκης Ανθιμου στην επιλογή της υποψήφιας, ο κ. Καλαντζής κάλεσε την εκκλησία «να κοιτά τα του οίκου της».

Από την πλευρά του, ο γενικός γραμματέας της περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, Μιχάλης Αγγελόπουλος, διέψευσε ότι υπήρξαν αντιδράσεις στη Θράκη στον ορισμό της κ. Καραχασάν, ενώ τόνισε ότι η συμβίωση των δύο θρησκευτικών στοιχείων στη Θράκη είναι αρμονική.

Ο κ.Αγγελόπουλος απέδωσε την κινητικότητα, όπως τη χαρακτήρισε, περί της υποψηφιότητας της κ.Καραχασάν, στο γεγονός ότι είναι η υποψηφιότητα μιας νέας γυναίκας και επιστήμονος και στο ότι «είναι κάτι καινούργιο».

ΑΠΕ - ΜΠΕ

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή