«Πενιχρή» νίκη και δεύτερη θέση για τον Ολυμπιακό

Δευτέρα, 03 Δεκεμβρίου 2018 21:19
UPD:21:22
INTIME SPORTS/ΜΑΤΘΑΙΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
A- A A+

Ο Ολυμπιακός δε συνάντησε ιδιαίτερα προβλήματα από τον Παναιτωλικό, του οποίου επιβλήθηκε με 2-1 στη συνάντηση με την οποία έπεσε η αυλαία της 12ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα.

Οι «ερυθρόλευκοι» είχαν ένα πολύ καλό πρώτο ημίχρονο, διάστημα στο οποίο σημείωσαν δύο γκολ κι έθεσαν τις βάσεις για τους τρεις βαθμούς, ενώ έχασαν αρκετές ευκαιρίες. Πλέον, η πειραϊκή ομάδα προσπέρασε τον Ατρόμητο και ανέβηκε στη δεύτερη θέση της κατάταξης,

Η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς πήρε προβάδισμα νωρίς και συγκεκριμένα στο 11ο λεπτό, όταν σε προσπάθεια και σουτ του Ποντένσε η μπάλα κόντραρε στον Άργκους και κατέληξε στα δίχτυα του Κυριακίδη.

Στο 25΄ ο Ολυμπιακός διπλασίασε με τον Γκερέρο: ο Φορτούνης εκτέλεσε φάουλ από αριστερά, ο Βούκοβιτς στο δεύτερο δοκάρι γύρισε την μπάλα και ο Ισπανός επιθετικός την έσπρωξε με προβολή στα δίχτυα, με τον Σέρβο αμυντικό να βρίσκεται πάντως ελάχιστα πιο μπροστά από την αντίπαλη άμυνα όταν η μπάλα έφυγε από το πόδι του Φορτούνη.

Οι όποιες ελπίδες της ομάδας του Αγρινίου εξανεμίστηκαν, ουσιαστικά, στο 55ο λεπτό, όταν ο Χαντάκιας αντίκρισε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα του διαιτητή Κουμπαράκη.

Στο διάστημα που απέμεινε ο Ολυμπιακός πίεσε κι άλλο, αλλά ενάντια στη ροή του αγώνα ήταν οι φιλοξενούμενοι που μείωσαν στο 70΄ με τον Καμαρά, στην πρώτη τελική προσπάθειά τους στο δεύτερο ημίχρονο και στην πρώτη επαφή του Αφρικανού με την μπάλα (!), ύστερα από σοβαρή αβλεψία του Βούκοβιτς.

Το σκορ παρέμεινε τελικά ως το τέλος, με τους Πειραιώτες να χάνουν κι άλλες ευκαιρίες ως τη λήξη επιβεβαιώνοντας κι απόψε το πρόβλημα που έχουν στο γκολ.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις