Super League: Αυλαία της 12ης αγωνιστικής σε Φάληρο και Λαμία

Δευτέρα, 03 Δεκεμβρίου 2018 11:37
UPD:11:40
INTIME SPORTS/ΜΑΤΘΑΙΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
A- A A+

Σε Λαμία και Φάληρο ολοκληρώνεται απόψε η 12η αγωνιστική του πρωταθλήματος, με την ομώνυμη ομάδα της Φθιώτιδας να φιλοξενεί τον ΠΑΟΚ (19:00) και τον Ολυμπιακό να υποδέχεται τον Παναιτωλικό (19:30).

Μετά τη νίκη στο Περιστέρι επί του Ατρόμητου την περασμένη εβδομάδα, οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να τον ξεπεράσουν απόψε για να ανέλθουν εκείνοι στη δεύτερη θέση της κατάταξης.

Η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς μπορεί να έχει ακόμη θέμα με το εύκολο γκολ, ωστόσο σημείωσε τρεις νίκες και μια ισοπαλία στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της, με τα δύο τρίποντα να έχουν κατακτηθεί σε Χαριλάου και Περιστέρι.

Απέναντί του ο Ολυμπιακός έχει μια ομάδα που ουδέποτε κατόρθωσε να αποσπάσει θετικό αποτέλεσμα στην έδρα του, αφού έχει νικήσει και στα οκτώ παιχνίδια που έχει υποδεχτεί τον Παναιτωλικό.

Το συγκρότημα του Αγρινίου προέρχεται από τη νίκη επί της ΑΕΚ, που πάντως ήταν η μοναδική στους τέσσερις τελευταίους αγώνες του. 

Δύο νίκες στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια του πρώτου γύρου χρειάζεται ο ΠΑΟΚ για να κατακτήσει τον άτυπο τίτλο πρωταθλητή χειμώνα και την πρώτη από αυτές θα επιδιώξει να την πετύχει στη Λαμία.

Πλέον, ο Κυπελλούχος Ελλάδας παραμένει η μοναδική αήττητη ομάδα στο πρωτάθλημα και έχει την καλύτερη άμυνα, με μόλις τέσσερα γκολ παθητικό. 

Η Λαμία είναι μια ομάδα, που από την ημέρα που ανέλαβε ο Μάκης Χάβος, άλλοτε παίκτης και προπονητής του «Δικέφαλου», πραγματοποιεί συμπαθητική πορεία.

Οι Στερεοελλαδίτες μπορεί να μην νικούν εύκολα, αλλά πριν χάσουν στη Νέα Σμύρνη από τον Πανιώνιο, στο τελευταίο παιχνίδι τους στο πρωτάθλημα, παρέμειναν αήττητοι για επτά παιχνίδια.

Το παρελθόν των δύο ομάδων είναι τα δύο περυσινά παιχνίδια πρωταθλήματος, που νίκησε ο ΠΑΟΚ με 4-0 στην Τούμπα και 2-0 στην πρωτεύουσα της Φθιώτιδας. Ακόμη, οι Θεσσαλονικείς μετρούν τρεις νίκες στο Κύπελλο, με δύο προκρίσεις επί της Λαμίας.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις