Βαθμό... ελπίδας ο Απόλλωνας στο ντεμπούτο του Τεννέ

Σάββατο, 01 Δεκεμβρίου 2018 21:06
UPD:21:09
INTIME SPORTS/ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ
A- A A+

Το ντεμπούτο του Μπάμπη Τεννέ στον πάγκο του Απόλλωνα Σμύρνης συνοδεύτηκε με τον δεύτερο βαθμό στη Super League για την «ελαφρά ταξιαρχία».

Οι γηπεδούχοι αναδείχθηκαν ισόπαλοι, 1-1, με τον Ατρόμητο, που για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική δεν κατάφερε να «γευτεί» την χαρά της νίκης (προηγήθηκε η ήττα από τον Ολυμπιακό στο Περιστέρι).

Το συγκρότημα του Νταμίρ Κάναντι πίεσε για να πάρει το «τρίποντο», αλλά η άμυνα του Απόλλωνα άντεξε και με το δεύτερο βαθμό που πήρε στο πρωτάθλημα η αθηναϊκή ομάδα, μετά από 12 αγωνιστικές, συνεχίζει να ελπίζει στο θαύμα της παραμονής.

Στο πρώτο ημίχρονο ο Απόλλωνας είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων και ευτύχησε μάλιστα να προηγηθεί στο 26΄ όταν μετά το μακρινό σουτ του Τριάδη, η μπάλα βρήκε στα πόδια του Χατζηισαΐα, άλλαξε πορεία και κατέληξε στα δίχτυα του Μέγερι.

Το γκολ αφύπνισε τους παίκτες του Ατρόμητου και στο 35' έχασαν μεγάλη ευκαιρία για να ισοφαρίσουν. Τότε ο Μπρούνο πλάσαρε μέσα από την περιοχή, αλλά ο Χουάντερσον κατάφερε ν' απομακρύνει και στη συνέχεια ο Λούκιτς έδιωξε σε κόρνερ.

Η πίεση των φιλοξενούμενων καρποφόρησε στο 39'. Πάλι ο Μπρούνο μπήκε στην περιοχή, μετά από ασίστ του Γιαννούλη, σούταρε, η μπάλα βρήκε στο δοκάρι, αλλά πήρε το «ριμπάουντ» ο Κωτσόπουλος, ο οποίος με το γόνατο έφερε το ματς στα ίσια (1-1).

Στην επανάληψη, πάλι ο Απόλλωνας ξεκίνησε πιο δυνατά και είχε δύο καλά σουτ στα πρώτα λεπτά. Πρώτα με τον Ακόστα στο 55' και τέσσερα λεπτά αργότερα με τον Μπετινέλι, το σουτ του οποίου έξω από την περιοχή ανάγκασε τον Μέγερι σε μια εντυπωσιακή απόκρουση.

Το ματς στη συνέχεια πέρασε στον έλεγχο του Ατρόμητου, ο οποίος πίεσε την αντίπαλη άμυνα, ψάχνοντας το γκολ της νίκης, αλλά η άμυνα του Απόλλωνα άντεξε και πήρε το βαθμό της ισοπαλίας.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις