«Περίπατο» με Μπούντουτσνοστ ο Ολυμπιακός

Τρίτη σερί νίκη και 6η στο σύνολο για τον Ολυμπιακό (92-70) με κορυφαίο τον ΛεΝτέι (28π.)
Παρασκευή, 30 Νοεμβρίου 2018 23:06
UPD:23:48
INTIME SPORTS/ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ
A- A A+

Σε «παράσταση για ένα ρόλο» μετέτρεψε στο δεύτερο μέρος την αναμέτρηση με την Μπούντουτσνοστ ο Ολυμπιακός.

Με πολυφωνία στην επίθεση οι «ερυθρόλευκοι» επικράτησαν πολύ εύκολα της ομάδας από το Μαυροβούνιο με 92-70 στο ΣΕΦ, πέτυχαν για πρώτη φορά εφέτος την 3η τους σερί νίκη, ενώ έφτασαν στις 6 συνολικά στα πρώτα 10 ματς της Euroleague.

Οι «ερυθρόλευκοι» έκαναν ό,τι ήθελαν στο δεύτερο μισό του αγώνα απέναντι στην ομάδα που πριν από μία εβδομάδα υποχρέωσε την ΤΣΣΚΑ Μόσχας στην πρώτη της ήττα στη διοργάνωση και, πλέον, στρέφουν το μυαλό τους στο εκτός έδρας ματς που ακολουθεί με την Ζαλγκίρις Κάουνας και το οποίο θα κρίνει πολλά στη μάχη που δίνουν για να μπουν στην τετράδα.

Κορυφαίος των «ερυθρόλευκων» ήταν ο Ζακ ΛεΝτέι, ο οποίος σε λιγότερο από 22 λεπτά συμμετοχής πέτυχε 28 πόντους, πήρε 8 ριμπάουντ, είχε 8 κερδισμένα φάουλ, μία ασίστ και 2 κλεψίματα. Τα ποσοστά του ήταν αξιοζήλευτα (8/9 βολές, 7/8 δίποντα, 2/3 τρίποντα) και 42 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης! Οι βαθμοί αυτοί δεν αποτελούν μόνο προσωπικό του ρεκόρ στην διοργάνωση, ενώ κάτι τέτοιο δεν έχει καταφέρει κανείς παίκτης των «ερυθρόλευκων» στα χρονικά του θεσμού.

Ο Σπανούλης σταμάτησε στους 17 πόντους, ο Πρίντεζης είχε συγκομιδή 11 πόντους και 8 ριμπάουντ, ενώ ο Μάντζαρης που πήρε πολύ χρόνο αυτή τη φορά από τον Μπλατ είχε 6 ριμπάουντ!

Η αλήθεια είναι πως όλοι οι παίκτες του Ολυμπιακού προσέφεραν, τη διαφορά έκαναν τα ριμπάουντ (39 – 26) και μετά όλα τα υπόλοιπα έγιναν εύκολα!

Κλαρκ (15π.), Γκόρντιτς (14π.) και Τζάκσον (12π.) ήταν οι κορυφαίοι της ομάδας του Μαυροβουνίου που αντιστάθηκε στο πρώτο μέρος μόνο και συμβιβάστηκε με την 8η ήττα. 
 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις