Δηλώσεις Καλαντζή, Ψωμιάδη για Καραχασάν και Ιλχάν Σαμπρί

Τρίτη, 09 Μαΐου 2006 15:25
A- A A+

Την υποψηφιότητα της Γκιουλ Μπεγάζ Καραχασάν στην Υπερνομαρχία Δράμας - Καβάλας - Ξάνθης, αλλά και τα δημοσιεύματα σχετικά με την παρουσία του μουσουλμάνου βουλευτή Ξάνθης της ΝΔ, Αχμέτ Ιλχάν Σαμπρί, στο τουρκικό κοινοβούλιο, κλήθηκε να σχολιάσει ο υπουργός Μακεδονίας-Θράκης Γιώργος Καλαντζής.

«Ας είναι καλά η κ. Καρα Χασάν και ο καθένας όπως ενεργεί να αναλάβει τις ευθύνες των πράξεων του», ανέφερε ο κ. Καλαντζής ενώ για τον μουσουλμάνο βουλευτή της ΝΔ παρατήρησε: «Και βέβαια, δεν ήταν μόνος του ο κύριος βουλευτής, ήταν μαζί του και νομαρχιακοί, δημοτικοί σύμβουλοι κ.α.».

Ερωτηθείς αν πρέπει να τιμωρηθεί ο βουλευτής, ο υπουργός τόνισε : «Ένας είναι ο τιμωρός, ο λαός. Η Ελλάδα δεν έχει να φοβηθεί τίποτε».

Για τον Αχμέτ Ιλχάν Σαμπρί ο Νομάρχης Θεσσαλονίκης Παναγιώτης Ψωμιάδης δήλωσε πως το θέμα «αφορά την κεντρική πολιτική ζωή και τους εκπροσώπους μας, που παίρνουν τις μεγάλες αποφάσεις στο ελληνικό κοινοβούλιο. Θεωρώ ότι πρέπει να απασχολήσει το ελληνικό κοινοβούλιο και πριν σχολιάσουμε την οποιαδήποτε απόφαση, πρέπει να σχολιάσουμε τις αποφάσεις, που παίρνονται στο ελληνικό κοινοβούλιο». Εγώ ότι είχα να πω το είπα και ως βουλευτής και το λέω και ως Νομάρχης», κατέληξε, ενώ σε ερώτηση, εάν πρέπει να τιμωρηθεί ο μουσουλμάνος βουλευτής απάντησε : «Θα πρέπει να τιμωρηθούν άλλοι πριν από αυτόν».

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή