Europa League: Δύσκολες αποστολές για Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ

Πέμπτη, 29 Νοεμβρίου 2018 10:34
UPD:10:52
REUTERS/CARL RECINE
A- A A+

Πολύ δύσκολες αποστολές εκτός έδρας θα έχουν απόψε (29/11), Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ κόντρα σε Μπέτις και Τσέλσι, στο πλαίσιο της 5η αγωνιστικής των ομίλων του Europa League.

Ο Ολυμπιακός ρίχνεται πρώτος στη μάχη (19:55) απέναντι στην πρωτοπόρο του γκρουπ, Μπέτις στην Σεβίλη. Οι Ανδαλουσιάνοι προηγούνται με 8 βαθμούς στον 6ο όμιλο, έναν περισσότερο από Μίλαν και Ολυμπιακό.

Αυτό σημαίνει ότι οι «ερυθρόλευκοι» ακόμη κι αν χάσουν θα έχουν ελπίδες πρόκρισης στο φινάλε, αρκεί να νικήσουν τη Μίλαν στο Καραϊσκάκη και με την προϋπόθεση η ιταλική ομάδα να ξεπεράσει σήμερα το εμπόδιο της ουραγού, Ντουντελάνζ στο «Σαν Σίρο».

Σε περίπτωση που οι Πειραιώτες καταφέρουν να πάρουν έστω και έναν βαθμό στο «Benito Villamarín», θα τους αρκεί μία νίκη με οποιοδήποτε σκορ κόντρα στους Ιταλούς την τελευταία αγωνιστική για να προκριθούν στους «32» της διοργάνωσης. Διαφορετικά θα κληθούν να καλύψουν την ήττα με 1-3 που γνώρισαν στο Μιλάνο.

Τα προβλήματα ωστόσο δεν αφήνουν σε ησυχία τον Πέδρο Μαρτίνς που δεν θα έχει στη διάθεσή του τους Χασάν και Χριστοδουλόπουλο, ενώ και ο Γκερέρο προέρχεται από τραυματισμό και πιθανότατα να μην βρεθεί στην αρχική 11άδα.

Ο Πορτογάλος σκέφτεται να χρησιμοποιήσει στην κορυφή της επίθεσης τον Κώστα Φορτούνη, ενώ απέκλεισε από την αποστολή τον Γιάγια Τουρέ.

              Για το θαύμα ο ΠΑΟΚ

Την σκυτάλη θα πάρει ο ΠΑΟΚ στις 22:00. Ο «Δικέφαλος του Βορρά» θα έχει σαφώς την πιο δύσκολη αποστολή στο «Στάμφορντ Μπριτζ» απέναντι στην Τσέλσι και αυτό που την κάνει ακόμη δυσκολότερη είναι το γεγονός πως οι «ασπρόμαυροι» δεν κρατούν την τύχη στα χέρια τους.

Ακόμα και με νίκη στο Λονδίνο, ο ΠΑΟΚ θα χρειαστεί συνδυασμό αποτελεσμάτων για να προσπεράσει στη βαθμολογία του 12ου ομίλου την Βίντι, από την οποία ηττήθηκε δύο φορέςι.

Γνωρίζοντας αυτές τις συνθήκες οι Θεσσαλονικείς θα παίξουν χωρίς άγχος και θα μπουν στον αγωνιστικό χώρο για να παίξουν ωια το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις