Πρόγνωση καιρού

Τετάρτη, 10 Μαΐου 2006 07:00

ΠΗΓΗ: Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία

A- A A+

Ζεστό και υγρό καιρό, με αραιές νεφώσεις, βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες το απόγευμα, κυρίως στα δυτικά και βόρεια, προβλέπει για σήμερα Τετάρτη η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ).

Αναλυτική πρόγνωση

* Μακεδονία, Θράκη: Νεφώσεις με σποραδικές βροχές και καταιγίδες αρχικά στη Μακεδονία και αργότερα στη Θράκη. Ανεμοι: Νοτιοδυτικοί ασθενείς έως μέτριοι. Θερμοκρασία: Από 7 έως 22 βαθμούς Κελσίου.

* Δυτική Ελλάδα: Νεφώσεις με ασθενείς βροχές οι οποίες βαθμιαία θα ενταθούν και θα εκδηλωθούν τοπικές καταιγίδες. Ανεμοι: Νοτιοδυτικοί ασθενείς έως μέτριοι και στο Ιόνιο τοπικά ισχυροί. Θερμοκρασία: Από 9 έως 22 βαθμούς Κελσίου.

* Θεσσαλία, Ανατολική Στερεά, Εύβοια, Ανατολική Πελοπόννησος: Αραιές νεφώσεις, που βαθμιαία θα πυκνώσουν. Πιθανότητα βροχών στις βορειότερες περιοχές. Ανεμοι: Νοτιοδυτικοί μέτριοι και στα νότια ισχυροί. Θερμοκρασία: Από 8 έως 23 βαθμούς Κελσίου.

* Κυκλάδες, Κρήτη: Αραιές νεφώσεις. Ανεμοι: Νότιοι νοτιοδυτικοί μέτριοι έως ισχυροί και στα νότια αργότερα πολύ ισχυροί. Θερμοκρασία : Από 12 έως 23 βαθμούς Κελσίου.

* Νησιά Ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα: Αραιές νεφώσεις, που το απόγευμα στις βορειότερες περιοχές θα πυκνώσουν. Ανεμοι: Νότιοι νοτιοδυτικοί ασθενείς έως μέτριοι και αργότερα στα βόρεια ισχυροί. Θερμοκρασία: Από 10 έως 23 βαθμούς Κελσίου.

Αττική

Αραιές νεφώσεις που το απόγευμα θα πυκνώσουν. Ανεμοι: Νοτιοδυτικοί ασθενείς έως μέτριοι. Θερμοκρασία: Από 11 έως 23 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη

Λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν. Μετά το μεσημέρι θα σημειωθούν σποραδικές βροχές και καταιγίδες. Ανεμοι: Νότιοι νοτιοδυτικοί ασθενείς και αργότερα μέτριοι. Θερμοκρασία: Από 10 έως 21 βαθμούς Κελσίου.

Ο καιρός αύριο

Νεφώσεις, κατά περιόδους αυξημένες, στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια και τα νησιά του Βορείου και του Ανατολικού Αιγαίου με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες, κυρίως το μεσημέρι και το απόγευμα στα ηπειρωτικά, προβλέπει για αύριο Πέμπτη η ΕΜΥ. Από αργά το απόγευμα προβλέπεται βελτίωση στη Δυτική Ελλάδα. Στην υπόλοιπη χώρα λίγες νεφώσεις που το απόγευμα στα ηπειρωτικά θα αυξηθούν και θα εκδηλωθούν τοπικές καταιγίδες, κυρίως στα ορεινά. Ανεμοι: Νότιοι νοτιοδυτικοί ασθενείς έως μέτριοι και τοπικά στο Αιγαίο ισχυροί. Το απόγευμα στα δυτικά θα στραφούν σε βορειοδυτικούς μέτριους. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή