Σετιέν: «Περιμένω πιο δυνατό τον Ολυμπιακό»

Τετάρτη, 28 Νοεμβρίου 2018 17:27
UPD:17:30
INTIME SPORTS/ΜΑΤΘΑΙΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ MATTHAIOS
A- A A+

Ως την τελευταία ίσως ευκαιρία που θα έχει ο Ολυμπιακός για να παραμείνει με αξιώσεις στο παιχνίδι της πρόκρισης στην επόμενη φάση του Europa League, θεωρεί το αυριανό (29/11) ματς με την Μπέτις ο τεχνικός της ισπανικής ομάδας, Κίκε Σετιέν.

Στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου ο προπονητής των Ανδαλουσιάνων επισήμανε ότι ο Ολυμπιακός θα είναι πιο δυνατός σε σχέση με το πρώτο ματς, ενώ στάθηκε στο γεγονός ότι οι «ερυθρόλευκοι» προέρχονται από επτά σερί ματς χωρίς ήττα.

«Δεν είναι για μας τελικός, καθώς ακολουθεί και το ματς με την Ντουντελάνζ. Αυτό μας δίνει τη δυνατότητα να αντιμετωπίζουμε το ματς με μεγαλύτερη ηρεμία.

Αντιμετωπίζουμε αυτό το παιχνίδι σοβαρά και πρόθεσή μας είναι να κατακτήσουμε τους τρεις βαθμούς. Στον Ολυμπιακό, ίσως αντιλαμβάνονται πώς για εκείνους η πρόκριση θα εξαρτηθεί αποκλειστικά από το τι θα γίνει στο αυριανό ματς.

Ίσως να είναι η τελευταία τους ευκαιρία για να περάσουν. Μας προβλημάτισαν αρκετά στο πρώτο ματς και θα επιδιώξουν να κάνουν το ίδιο και τώρα. Έχουν επτά ματς χωρίς ήττα.

Εμείς ήμασταν άστοχοι στο πρώτο ματς, αλλά ήμασταν καλύτεροι στον αγωνιστικό χώρο, αλλά δεν ξέρω πώς θα προσεγγίσουν το ματς αύριο. Εάν δηλαδή θα παίξουν πιο τολμηρά ή συντηρητικά. Εμείς είμαστε προετοιμασμένοι για όλα, αλλά περιμένω πώς θα αντιμετωπίσουμε τον καλύτερο Ολυμπιακό», τόνισε ο Σετιέν, ο οποίος ζήτησε στήριξη από τον κόσμο:

«Ελπίζω και περιμένω πως οι οπαδοί μας θα είναι δίπλα μας, να μας υποστηρίξουν και να μας δώσουν ώθηση. Όχι μόνο για το αυριανό ματς, αλλά για όλα τα ματς στην έδρα μας. Ποντάρουμε στην υποστήριξή τους».

Από την πλευρά του, ο Αργεντινός κεντρικός μέσος Τζιοβάνι Λο Σέλσο δήλωσε: «Είμαι χαρούμενος και απολαμβάνω την κάθε στιγμή. Αυτή τη στιγμή το μυαλό μου δεν είναι στο αύριο, αλλά στο σήμερα. Θα δούμε τι θα γίνει...

Αύριο μας περιμένει ένα πολύ σημαντικό ματς και κατόπιν, την Κυριακή, ένα ακόμη. Δεν μπορούμε να σκεφτόμαστε μακριά, αλλά μόνο για ό,τι έχουμε μπροστά μας. Αυτό που ενδιαφέρει είναι να μαθαίνω καθημερινά την ομάδα καλύτερα και να συνεχίσω να προσθέτω πράγματα».

 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις