Βροχές, καταιγίδες και χιόνια στα βόρεια ορεινά

Τετάρτη, 28 Νοεμβρίου 2018 07:26
UPD:08:02
SOOC/Konstantinos Tsakalidis
A- A A+

Σποραδικές καταιγίδες θα εκδηλωθούν στα δυτικά, στα βόρεια, στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου, στα Δωδεκάνησα, στις Κυκλάδες και στην Κρήτη, ενώ από το απόγευμα τα έντονα καιρικά φαινόμενα θα εξασθενήσουν στα βορειοδυτικά.

Ασθενείς χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα βόρεια ορεινά, που από τις βραδινές ώρες θα ενταθούν, ενώ θα χιονίσει και στα ορεινά της Θεσσαλίας. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι - νοτιοδυτικοί 4 με 6 και στα νότια έως 7 μποφόρ και βαθμιαία από τα βόρεια θα στραφούν σε βόρειες διευθύνσεις και στο βόρειο Αιγαίο μέχρι το βράδυ θα φτάσουν τα 7 με 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση από τα βόρεια.

Ειδικότερα, στην Αττική προβλέπονται νεφώσεις με τοπικές βροχές και πιθανώς μετά το μεσημέρι πρόσκαιρες καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι - νοτιοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται νεφώσεις με βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4, βαθμιαία από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 15 βαθμούς Κελσίου.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή