«Πάτησε γκάζι» και... χάθηκε ο Ολυμπιακός

Δευτέρα, 26 Νοεμβρίου 2018 21:07
UPD:21:09
INTIME SPORTS/ΜΑΤΘΑΙΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
A- A A+

Ο Ολυμπιακός δυσκολεύτηκε για ένα 20λεπτο απέναντι στον Πανιώνιο, «πάτησε γκάζι» στο β΄ μέρος κι επικράτησε με 98-72 των «κυανέρυθρων» στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Α1.

Στο ντεμπούτο του Νίκου Οικονόμου στο πάγκο του Πανιωνίου, οι φιλοξενούμενοι ξέφυγαν ακόμη και με 11 πόντους στην 2η περίοδο (31-20), αλλά ο Ολυμπιακός απάντησε με επί μέρους σκορ 25-10 και έκλεισε το πρώτο μέρος προηγούμενος με 45-41.

Στο β΄ ημίχρονο η ομάδα του Ντέιβιντ Μπλατ δεν είχε κανένα πρόβλημα και «άγγιξε» την «κατοστάρα». Πρώτος σκόρερ των Πειραιωτών, με τους οποίους αγωνίστηκε ο Δημήτρης Αγραβάνης μετά από περίπου ένα χρόνο απουσίας λόγω σοβαρού τραυματισμού, ήταν ο Νάιτζελ Ουίλιαμς-Γκος με 17 πόντους, ενώ πολύ καλός ήταν και ο Σάσα Βεζένκοφ με 15 πόντους και 6 ριμπάουντ.

Από τον εντυπωσιακό για 15 λεπτά, Πανιώνιο, ξεχώρισε ο Νώντας Παπαντωνίου με 20. 

Ο «ερυθρόλευκος» επιθετικός πλουραλισμός (σ.σ. σκόραραν όλοι πλην του Τολιόπουλου, ενώ 5 παίκτες είχαν διψήφιο αριθμό πόντων), ο «βομβαρδισμός» από τα 6.75, η ενεργοποίηση της άμυνας στο δεύτερο ημίχρονο και η διάθεση στη δημιουργία (28 ασίστ), ήταν τα στοιχεία που απλοποίησαν το έργο του Ολυμπιακού. 

 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις