Πέρασε από το «Vitality» η Άρσεναλ

Κυριακή, 25 Νοεμβρίου 2018 21:52
UPD:21:55
Action Images via Reuters/JOHN SIBLEY
A- A A+

Σε απόσταση... βολής από την πρώτη τετράδα της Premier League παρέμεινε η Άρσεναλ, χάρη στη δύσκολη νίκη της με 2-1 επί της Μπόρνμουθ στο «Vitality Stadium».

Οι «κανονιέρηδες», που είχαν στη βασική ενδεκάδα τους τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο, προηγήθηκαν στο 30΄ με αυτογκόλ του Λέρμα, αλλά είδαν τον Τζόσουα Κινγκ να ισοφαρίζει στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους.

Τελικά, ο Ομπαμεγιάνγκ έδωσε τη λύση στο 67΄ και η ομάδα του Ουνάι Έμερι πλησίασε στον ένα βαθμό την Τσέλσι, που καταλαμβάνει αυτή τη στιγμή την προνομιούχο τέταρτη θέση.

Πολύ σημαντική νίκη, η οποία την απομακρύνει από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας στην Premier League, πέτυχε η Χάντερσφιλντ.

Οι «τέριερς», οι οποίοι είχαν πέσει στην τελευταία θέση της κατάταξης μετά τη χθεσινή νίκη της Φούλαμ, επιβλήθηκαν 2-0 εκτός έδρας της Γουλβς, έφτασαν τους 10 βαθμούς και ατενίζουν το μέλλον με μεγαλύτερη αισιοδοξία.

Ο παίκτης που χάρισε το «τρίποντο» στη Χάντερσφιλντ ήταν ο Άαρον Μούι, ο οποίος πέτυχε και τα δύο γκολ των φιλοξενούμενων σκοράροντας στο 6ο και 74ο λεπτό.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις