Επική ανατροπή του Άρη στο Ηράκλειο με Γιουνές

Κυριακή, 25 Νοεμβρίου 2018 21:28
UPD:21:44
INTIME SPORTS/ΤΟΣΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
A- A A+

Απίθανη ανατροπή σημείωσε ο Άρης στο Ηράκλειο επί του ΟΦΗ, στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής και στο ντεμπούτο του Σάββα Παντελίδη στον πάγκο της θεσσαλονικιώτικης ομάδας.

Με δύο γκολ του Χαμζά Γιουνές στις καθυστερήσεις (93΄, 94΄) οι «κίτρινοι» ανέτρεψαν το 0-1 με το οποίο είχαν βρεθεί πίσω από το 75ο λεπτό, μετά το τέρμα του Ισμαΐλ Σασί, φτάνοντας σε μια σπουδαία νίκη.

Το παιχνίδι ήταν κακό στο πρώτο ημίχρονο, με τις δύο ομάδες χωρίς διάθεση να ρισκάρουν. Χωρίς να αλλάξουν πολλά πράγματα, οι δύο ομάδες ήταν ελαφρώς πιο... ζωηρές στην επανάληψη.

Ο ΟΦΗ έχασε διπλή ευκαιρία στο 59΄, με τον Κουέστα να αποκρούει τα σουτ των Βουό και Ποτουρίδη. Με την είσοδο στο παιχνίδι του Χαμζά Γιουνές, οι φιλοξενούμενοι έγιναν σαφώς πιο απειλητικοί, αλλά στάθηκαν άτυχοι σε δύο περιπτώσεις, καθώς το φάουλ του Τυνήσιου στο 68΄ και το σουτ του Ματέο Γκαρσία ένα λεπτό αργότερα σταμάτησαν στο οριζόντιο δοκάρι του Στρέζου!

Κι ενώ οι Θεσσαλονικείς σημάδευαν δοκάρια, ο ΟΦΗ άνοιξε στο σκορ στο 75΄, όταν ο Πλατέλλας σέντραρε από αριστερά και ο Σασί, που είχε μείνει αφύλαχτος στη μεγάλη περιοχή, έπιασε την κεφαλιά και νίκησε τον Κουέστα.

Κι ενώ το χρονόμετρο έδειχνε το τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων, ο Γιουνές σούταρε από την περιοχή, η μπάλα βρήκε και στα δύο κάθετα δοκάρια (!) και πήρε πορεία προς τα έξω, αλλά ο Τυνήσιος πρόλαβε τους αμυντικούς και από κοντά ισοφάρισε.

Υστερα από μόλις 78 δευτερόλεπτα και μετά από εκτέλεση κόρνερ, ο Γιουνές έπιασε την κεφαλιά, η μπάλα πήγε ξανά στο δοκάρι (!), αλλά αυτή τη φορά κατέληξε στα δίχτυα και κάπως έτσι γράφηκε η απίστευτη Ιστορία αυτού του αγώνα, που έφερε τους «κίτρινους» μαζί με Παναθηναϊκό και Ξάνθη στην τέταρτη θέση.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις