Τέλος στο αήττητο του Ατρόμητου έβαλε ο Ολυμπιακός

Κυριακή, 25 Νοεμβρίου 2018 21:00
UPD:21:22
INTIME SPORTS/ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ
A- A A+

Πολύ μεγάλη νίκη, με ανατροπή μάλιστα για ακόμη μια φορά, σημείωσε ο Ολυμπιακός, που σταμάτησε το φετινό αήττητο του Ατρόμητου στο πρωτάθλημα επικρατώντας με 2-1 στο Περιστέρι, στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής.

Οι «ερυθρόλευκοι» έφτασαν στους τρεις βαθμούς, που τους επέτρεψαν να βρεθούν στο -6 από τον πρωτοπόρο ΠΑΟΚ και στο -1 από τον αποψινό αντίπαλό τους, με τον «αγαπημένο» τρόπο τους: με γκολ στις καθυστερήσεις, από τον Γιάγκος Βούκοβιτς αυτή τη φορά.

Ο αγώνας ξεκίνησε με μεγάλη πίεση του Ολυμπιακού, που και απόψε έχασε σημαντικές ευκαιρίες για να προηγηθεί. Μόλις στο πρώτο λεπτό ο Καμαρά αστόχησε από το ύψος του πέναλτι σε σέντρα του Νάτχο.

Στο 7΄ ο Καρασαλίδης σταμάτησε την τελευταία στιγμή με προβολή τον Μάνο στην περιοχή, ενώ στο 9΄ ο επιθετικός των «ερυθρολεύκων» καθυστέρησε σε μεταβίβαση του Καμαρά και απομάκρυναν οι αμυντικοί.

Στο 20΄ νέα καλή στιγμή για τον Ολυμπιακό και τον Μάνο, που έκανε άστοχο σουτ σε μεταβίβαση του Ποντένσε, ενώ στο 35΄ η κεφαλιά του Τοροσίδη πέρασε πάνω από το δοκάρι.

Ο Ατρόμητος έγινε για πρώτη φορά επικίνδυνος στο 37΄, όταν ο Σα πρόλαβε τον Κουλούρη, ενώ προηγήθηκε στο 43ο λεπτό με τον Κουλούρη, μετά από σουτ του Μπουσούλατζιτς. Ακριβώς πριν από το γκολ οι παίκτες του Ολυμπιακού διαμαρτυρήθηκαν έντονα για έμμεσο φάουλ, όταν ο Σάκιτς φάνηκε να γυρίζει την μπάλα στον Μέγερι, ο οποίος την μπλόκαρε.

Στο δεύτερο μισό οι φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν πάλι πολύ δυνατά και με το Φορτούνη στη θέση του Νάτχο, άρχισαν ξανά να απειλούν. Στο 49΄ από φάουλ του διεθνή μέσου η μπάλα πέρασε στο δεύτερο δοκάρι και ο Καμαρά ισοφάρισε με κοντινή προβολή.

Ο Ολυμπιακός πήρε αριθμητικό πλεονέκτημα στο 58΄, όταν ο διαιτητής Ευαγγέλου απέβαλε με δεύτερη κίτρινη κάρτα τον Μπουσούλατζιτς. Στο 62΄ πάντως ο Ατρόμητος έφθασε κοντά στο γκολ, όταν ο Μάντσον σούταρε, ο Ζοζέ Σα απεκρουσε ασταθώς και ο επερχόμενος Κουλούρης έκανε την προβολή, με την μπάλα να φεύγει άουτ.

Οι «ερυθρόλευκοι» πίεσαν αφόρητα στη συνέχεια, αλλά οι γηπεδούχοι με μαζική άμυνα και κορυφαίο τον Ρισβάνη κρατούσαν το 1-1, εύκολα ή δύσκολα. Στο 81΄ ο Φετφατζίδης, από δεξιά στην περιοχή, σούταρε πάνω από το δοκάρι.

Κι ενώ το χρονόμετρο έδειχνε το τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων, ύστερα από νέα εκτέλεση φάουλ του Φορτούνη ο προωθημένος στο δεύτερο δοκάρι Βούκοβιτς έγραψε με κεφαλιά το τελικό 1-2.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις