Πόλο: Μηδενίστηκε το Περιστέρι

Κυριακή, 25 Νοεμβρίου 2018 00:36
UPD:14:56
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΒΛΑΧΟΣ
A- A A+

Ο μηδενισμός του Περιστερίου στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τα Χανιά, σημάδεψε την 6η αγωνιστική της Α1 Ανδρών.

Η ομάδα των δυτικών προαστίων  δεν προσκόμισε τα δελτία των αθλητών και οι διαιτητές της αναμέτρησης έκλεισαν το φύλλο αγώνα με 5-0 υπέρ των Κρητών, ενώ από το Περιστέρι θα αφαιρεθεί και ένας βαθμός.

Οι νεοφώτιστοι επιχείρησαν να καταθέσουν αντίτυπα των δελτίων που είχαν λάβει μέσω φαξ, αλλά ο κανονισμός προβλέπει κατάθεση των πρωτότυπων δελτίων κι έτσι η κίνησή τους δεν έγινε δεκτή.

Στα παιχνίδια που διεξήχθησαν κανονικά, ο Ολυμπιακός χωρίς τους Φουντούλη, Ομπράντοβιτς και Μπούσλιε διέλυσε με 26-4 τη Χίο στο «νησί της μαστίχας» και πλέον προετοιμάζεται για το ματς της Παρασκευής (30/11) με τη Φερεντσβάρος, όπου θα διεκδικήσει το δεύτερο Σούπερ Καπ Ευρώπης της ιστορίας του.

Ο Υδραϊκός με σερί 4-0 στην τελευταία περίοδο νίκησε στον Αλιμο τον ΠΑΟΚ με 9-7 και διατηρείται στη δεύτερη θέση, ακολουθούμενος κατά... πόδας από τα Χανιά, αλλά και τη Βουλιαγμένη, που πέρασε εύκολα (12-5) από το Παλαιό Φάληρο.

Ο Απόλλων Σμύρνης, με τον Μοσκόφ να... πυροβολεί ακατάπαυστα (οκτώ γκολ), νίκησε 15-11 στη Θεσσαλονίκη τον ουραγό ΟΦΘ, που εμφανίστηκε αισθητά βελτιωμένος σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια.

Τέλος, σε ένα ντέρμπι από τα... παλιά στον Πειραιά, Εθνικός και Γλυφάδα αναδείχθηκαν ισόπαλοι 7-7, με τον Παπαδόγκωνα να ισοφαρίζει με πέναλτι για τους γηπεδούχους, 1΄13΄΄ πριν τη λήξη.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις