Βόλεϊ: Νίκη με ανατροπή για τον Ολυμπιακό

Κυριακή, 25 Νοεμβρίου 2018 00:30
UPD:18:57
INTIME SPORTS/ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ
A- A A+
Ο Ολυμπιακός βρέθηκε να χάνει 1-2 σετ από τον Φοίνικα, αλλά το «γύρισε» και επικράτησε με 3-2 στο «Μελίνα Μερκούρη», διατηρώντας το αήττητο στο πρωτάθλημα μετά από έξι αγώνες και επεκτείνοντας το σερί του στην Α1 στις 36 συνεχείς νίκες.
 
Ο Φοίνικας, όπως και με τον ΠΑΟΚ, ήταν μαχητικός, πίεσε στο σερβίς και με τον Παναγιώτη Παπαδόπουλο κράτησε καλή υποδοχή. Ο Μάρκους Μπέμε κυριάρχησε στο μπλοκ του Ολυμπιακού, ο Σμιτ ήταν πρώτος σκόρερ, αλλά σε αντίθεση με προηγούμενες εμφανίσεις κινήθηκαν σε ρηχά νερά οι ακραίοι του.

Το «πειρατικό» προηγήθηκε 21-20 στο 4ο σετ αλλά δέχτηκε σερί 3-0, ενώ στο τάι μπρέικ οι «ερυθρόλευκοι» πήραν από την αρχή προβάδισμα στο σκορ. Ο Ολυμπιακός οδηγεί την κούρσα της βαθμολογία, καθώς μετά από 6 αγώνες έχει 15 βαθμούς, αλλά τον πλησίασε στο -1 ο ΠΑΟΚ.

Κάνοντας μία από τις καλύτερες εμφανίσεις φέτος, ο ΠΑΟΚ νίκησε τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης με 3-0 σετ σε 72΄. Ο «Δικέφαλος» σημείωσε την πέμπτη νίκη του και την δεύτερη συνεχόμενη με 3-0 στην έδρα του.

Για άλλη μία φορά διαγώνιος αγωνίστηκε ο Μαρκέζ, ενώ ο Τζούριτς, που ακόμα κάνει αποθεραπεία στο πόδι του δεν αγωνίστηκε. Ο Εθνικός δε μπόρεσε να μπει στον αγώνα, με εξαίρεση το 2ο σετ που πάλεψε για να το κατακτήσει αλλά δεν τα κατάφερε.

Στην Κομοτηνή ξέσπασε ο Ηρακλής και κάνοντας την πιο παραγωγική εμφάνισή του ως τώρα νίκησε με 3-0 την ομάδα της Ροδόπης και σημείωσε την δεύτερη νίκη του σε έξι αγώνες και την πρώτη εφετινή εκτός έδρας.

Η ομάδα του Γιάννη Ορφανού είχε κορυφαίο τον Απόστολο Αρμενάκη, που σημείωσε 18 πόντους. Η Κομοτηνή υστέρησε στην υποδοχή και έτσι βγήκαν νοκ άουτ τα όποια πλάνα αντίστασης απέναντι στον «γηραιό».

Για την Α1 Γυναικών, στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής σημειώθηκαν τα αποτελέσματα: Μακεδόνες Αξιού - Ολυμπιακός 0-3, Πανναξιακός - ΓΣ Ηλιούπολης 3-0, Ηλυσιακός - Μαρκόπουλο 1-3, Κόρινθος - Άρης 2-3, Θέτις Βούλας - Αίας Ευόσμου 3-2, ΑΟ Θήρας - Πορφύρας 3-0.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις