Euroleague: Αποστολή στη Βιτόρια για τον Παναθηναϊκό

Παρασκευή, 23 Νοεμβρίου 2018 11:32
UPD:11:34
SOOC/Konstantinos Tsakalidis
A- A A+

Δεύτερη ισπανική ομάδα σε δύο ημέρες αντιμετωπίζει απόψε ο Παναθηναϊκός, ο οποίος στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής στην Ευρωλίγκα θα συγκρουστεί στη Βιτόρια με την Μπασκόνια (21:30).

Οι «πράσινοι» καλούνται να δώσουν συνέχεια στη νίκη επί της Μπαρτσελόνα την περασμένη Τετάρτη και να πείσουν πως βρίσκονται πια στο επίπεδο να πετυχαίνουν σημαντικά αποτελέσματα και μακριά από το ΟΑΚΑ.

Ο προπονητής του «τριφυλλιού», Τσάβι Πασκουάλ, δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα. Ως εκ τούτου θέλει να δει την ομάδα του να βγάζει στο παρκέ συγκέντρωση για 40 λεπτά, ενέργεια κι ένταση στην άμυνα.

Αν αυτά τα στοιχεία συνδυαστούν και με ευστοχία, τότε ο πρωταθλητής Ελλάδας θα έχει κάνει το βήμα που απαιτείται για να φτάσει στη νίκη, η οποία θα είναι η έκτη σε εννέα αγώνες.

Για να τα καταφέρουν, όμως, οι «πράσινοι», θα πρέπει να κάμψουν το φρόνημα των γηπεδούχων, που αν και νωρίς στη διοργάνωση βρίσκονται ήδη αρκετά πίσω, καθώς μετρούν δύο νίκες και έξι ήττες. Αυτό σημαίνει πως ο αγώνας είναι δίχως αύριο για τους Βάσκους, οι οποίοι επιχειρούν ένα νέο ξεκίνημα στη σεζόν με την αλλαγή προπονητή.

Η Μπασκόνια θα φιλοξενήσει το φετινό φάιναλ φορ και θα ήθελε να είναι παρούσα. Με αυτό το στόχο δομήθηκε το καλοκαίρι, αλλά οι αποτυχίες, που μέχρι στιγμής τη φέρνουν εκτός ακόμη κι από τα πλέι οφ, κόστισαν τη θέση στον Πέδρο Μαρτίνεθ και έφεραν ξανά τον Βέλιμιρ Περάσοβιτς στον πάγκο της.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις