Βόλεϊ: Ο Ολυμπιακός αύξησε το σερί του

Πέμπτη, 22 Νοεμβρίου 2018 00:48
UPD:00:57
INTIME SPORTS/ΒΗΧΟΣ ΝΙΚΟΣ
A- A A+
Με πρωταγωνιστή τον Φράγκο (17 πόντοι) ο Ολυμπιακός νίκησε με 3-0 στο ντέρμπι της 1ης αγωνιστικής, η οποία είχε αναβληθεί, την ΑΕΚ και διατήρησε την παράδοση που τον θέλει αήττητο στο πρωτάθλημα από την «Ενωση».

Πρόκειται για την πέμπτη νίκη του Ολυμπιακού σε ισάριθμους αγώνες στο εφετινό πρωτάθλημα, που τον έφερε στους 13 βαθμούς και τον διατηρεί στην πρώτη θέση της κατάταξης.

Επίσης, ήταν η 35η σερί στο πρωτάθλημα της Volley League. Αντίθετα η ΑΕΚ στην δεύτερη έξοδο μακριά από την έδρα της ηττήθηκε χωρίς να πάρει βαθμό και έμεινε στους 4 πόντους σε ισάριθμους αγώνες.

Με τον Ιβάν Μαρκέζ να αγωνίζεται διαγώνιος στη θέση του Δημήτρη Τζούριτς και μάλιστα να είναι κορυφαίος, ο ΠΑΟΚ νίκησε με 3-0 τον Παναθηναϊκό και με εμφατικό τρόπο επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα στο πρωτάθλημα.

Ο Δημήτρης Τζούριτς έπαθε διάστρεμμα όταν παραπάτησε κι ενώ το σκορ ήταν 2-1 στο ξεκίνημα του 1ου σετ. Τη θέση του διαγωνίου πήρε ο Μαρκέζ, που εντυπωσίασε.

Ο Παναθηναϊκός στηρίχθηκε επιθετικά μόνο στον Γιορντάνοφ, καθώς τόσο ο Ράπτης, όσο και ο Ανδρεόπουλος δεν είχαν την ενέργεια προηγούμενων αγώνων. Οι «πράσινοι» διατηρήθηκαν, μαζί με τον Φοίνικα Σύρου, στους 7 βαθμούς.

Την πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα πανηγύρισε ο ΑΟΠ Κηφισιάς. Η ομάδα του Κώστα Αρσενιάδη προηγήθηκε δύο φορές στο σκορ των σετ αλλά η μαχητική Κομοτηνή οδήγησε τον αγώνα στο τάι μπρέικ, όπου και πήρε έναν πολύτιμο βαθμό.
 
Η ιστορία επαναλήφθηκε στην Αλεξανδρούπολη, όπου ο Εθνικός μετά τον Παμβοχαϊκό νίκησε με 3-2 σετ και τον Ηρακλή, ο οποίος σπάει κάθε αρνητικό ρεκόρ με τέσσερις ήττες σε ισάριθμα συνεχόμενα παιχνίδια στο τάι μπρέικ!

Ο Εθνικός διατήρησε το αήττητο στην έδρα του με τρεις νίκες σε ισάριθμους αγώνες και μαζί με τον Ηρακλή, τον Παναθηναϊκό και τον Φοίνικα βρίσκονται στους 7 βαθμούς, αλλά όπως ο Φοίνικας έχει 4 αγώνες, έναντι 5 του Παναθηναϊκού και 6 του Ηρακλή.

Προτεινόμενα για εσάς


NAFTEMPORIKI TV

Αθλητικές Μεταδόσεις