Euroleague: Με Μπαρτσελόνα για την πέμπτη νίκη ο Παναθηναϊκός

Τετάρτη, 21 Νοεμβρίου 2018 12:26
UPD:12:27
EUROKINISSI/ΚΑΛΛΙΑΡΑΣ ΘΑΝΑΣΗΣ
A- A A+

Με την ψυχολογία στα ύψη ύστερα από τη δεύτερη νίκη επί του Ολυμπιακού μέσα σε λίγες ημέρες, θα υποδεχτεί απόψε (21/11, 21:00) την Μπαρτσελόνα ο Παναθηναϊκός.

Η πρώην ομάδα του Τσάβι Πασκουάλ μετρά μία νίκη περισσότερη από τους «πράσινους» (5-2) και έχει ξεφύγει, μαζί με τις Αρμάνι και Αναντολού Εφές, στο γκρουπ που βρίσκεται πίσω από τη Φενερμπαχτσέ με 6-1 και των δύο αήττητων, ΤΣΣΚΑ Μόσχας και Ρεάλ Μαδρίτης.

Αν και ξεκίνησαν με δύο διαδοχικές ήττες (από ΤΣΣΚΑ και Γκραν Κανάρια), οι «μπλαουγκράνα» μετρούν έκτοτε 5 συνεχείς νίκες, σερί που θα επιδιώξει να σταματήσει ο Παναθηναϊκός, ο οποίος δύο ημέρες αργότερα θα βρει στο διάβα του άλλη μια ισπανική ομάδα, την Μπασκόνια.

Ο Τσάβι Πασκουάλ δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα, έχει όμως να σκέφτεται την αστοχία που εμφανίζει η ομάδα του σε βολές και τρίποντα, όπως και τα «μουδιασμένα» πρώτα ημίχρονα.

Από την πλευρά της, η Μπαρτσελόνα ήρθε στην Ελλάδα επίσης πλήρης και σε πολύ καλή κατάσταση. Εκτός της πορείας της στην Ευρωλίγκα, η καταλανική ομάδα πορεύεται μαζί με τη Ρεάλ στην ισπανική λίγκα, έχοντας αλλάξει ολοκληρωτικά την αποκαρδιωτική εικόνα της τελευταίας τριετίας.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις