Μπλατ: Ήταν μπασκετική μάχη

Τετάρτη, 21 Νοεμβρίου 2018 01:28
UPD:08:43
INTIME SPORTS/ΣΠΙΝΟΥΛΑΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ
A- A A+

Υπερήφανος για τους παίκτες του και την προσπάθειά τους δήλωσε ο Ντέιβιντ Μπλατ, μετά το «διπλό» του Ολυμπιακού στη Γερμανία επί της Μπάγερν.

Ο Αμερικανοϊσραηλινός τεχνικός αναφέρθηκε, επίσης, στην καταλυτική συμβολή του Σπανούλη, ενώ υπογράμμισε πόσο άλλαξε η ομάδα του με την επιστροφή του Στρέλνιεκς.

«Ήταν ένα πολύ έντονο παιχνίδι. Δεν ήταν όμορφο, αλλά ήταν μια πραγματική μπασκετική μάχη. Μέχρι στιγμής η Μπάγερν έχει μια καλή σεζόν, έχει προκαλέσει έκπληξη σε πολλούς ανθρώπους με τον τρόπο που παίζει και με κάποιες επιτυχίες που έχει στην Ευρωλίγκα. Οπότε είμαι χαρούμενος και περήφανος για την προσπάθεια που έκαναν οι παίκτες μου κόντρα σε μια καλή ομάδα. Ήταν μια νίκη που την χρειαζόμασταν», δήλωσε.

Στη συνέχεια, ο λόγος του Μπλατ έγινε εγκωμιαστικός: «Πρώτα από όλα μάς καθοδήγησε εξαιρετικά ο Βασίλης Σπανούλης, ο αρχηγός μας, ο ηγέτης μας… Μπήκε στο παιχνίδι και μας "τακτοποίησε". Αν θυμάμαι καλά πέτυχε επτά σερί πόντους, πάσαρε εξαιρετικά, πήρε καλές αποφάσεις και πραγματικά μάς βοήθησε να βρούμε λύσεις κόντρα σε μια σκληρή άμυνα όπως είναι αυτή της Μπάγερν».

Και κατέληξε ο Μπλατ: «Η Μπάγερν μας έβαλε πίεση. Κάναμε κάποια λάθη που μας πλήγωσαν και χάσαμε την ευκαιρία να κερδίσουμε ίσως με μεγαλύτερη διαφορά. Αλλά, αρκετά από αυτά ήταν αποτέλεσμα της καλής άμυνας της αντιπάλου μας, δεν ήταν από απροσεξία μας. Η Μπάγερν πάλεψε σκληρά. Έχει κάνει κάποια πολύ καλά παιχνίδια φέτος και ήταν πραγματικά ένα δύσκολο ματς».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις