O Ραλφ Λόρεν επίτιμος ιππότης

Δευτέρα, 19 Νοεμβρίου 2018 10:58
UPD:19:58
REUTERS/LUCAS JACKSON
A- A A+

Τον βρετανικό τίτλο τιμής του επίτιμου ιππότη πρόκειται να λάβει ο Αμερικανός σχεδιαστής Ραλφ Λόρεν για τις υπηρεσίες του στη μόδα και τη φιλανθρωπία.

Ο 79χρονος Ραλφ Λόρεν θα ενταχθεί στον κατάλογο των Αμερικανών που λαμβάνουν αυτήν την τιμητική διάκριση από το Ηνωμένο Βασίλειο και η οποία περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, τους πρώην προέδρους των ΗΠΑ Ντουάιτ Αϊζενχάουερ, Ρόναλντ Ρίγκαν, Τζορτζ Μπους τον πρεσβύτερο, τους πρώην δημάρχους Νέας Υόρκης Μάικλ Μπλούμπεργκ και Ρούντολφ Τζουλιάνι, την Αντζελίνα Τζολί και τον Στίβεν Σπίλμπεργκ.

Εκπρόσωπος της αμερικανικής μόδας για πάνω από 50 χρόνια, ο Λόρεν έχει επίσης αναπτύξει φιλανθρωπική δράση, ιδρύοντας κέντρα για την αντιμετώπιση του καρκίνου σε ΗΠΑ και Μεγάλη Βρετανία.

Ο τίτλος του ιππότη αποτελεί μίας από τις υψηλότερες διακρίσεις που μπορεί να λάβει κάποιος Βρετανός πολίτης, ως αναγνώριση για το έργο του. Σύμφωνα με το Forbes, τιμητικά, σε εκείνους που δεν είναι πολίτες του Ηνωμένου Βασιλείου ή της Κοινοπολιτείας, απονέμεται ο τίτλος του επίτιμου ιππότη - διοικητή του πιο εξαίρετου τάγματος της Βρετανικής Αυτοκρατορίας.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή