Γιαννακόπουλος: «Ο προπονητής οφείλει να βρει τις λύσεις»

Κυριακή, 18 Νοεμβρίου 2018 20:49
UPD:20:54
INTIME SPORTS/ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
A- A A+

Ειρωνικά σχόλια κατά του Ολυμπιακού έκανε μετά το ντέρμπι του ΟΑΚΑ ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, ο οποίος δεν παρέλειψε να αφήσει αιχμές και κατά του Τσάβι Πασκουάλ για την εικόνα του Παναθηναϊκού στην Euroleague.

Μιλώντας στην κάμερα της Cosmote TV λίγη ώρα μετά το 79-70 επί του «αιωνίου» αντιπάλου, ο «ισχυρός άνδρας» της «πράσινης» ΚΑΕ τόνισε: 

«Ντέρμπι το λέτε εσείς αυτό; Από την αρχή της χρονιάς έψω πει ότι ο Ολυμπιακός έχει πετάξει... λευκή πετσέτα. Κακώς το παιχνίδι έφτασε να κριθεί στο τελευταίο δεκάλεπτο. Έπρεπε να το έχουμε καθαρίσει νωρίτερα», σχολίασε αρχικά ο ιδιοκτήτης του Παναθηναϊκού, ο οποίος σε ερώτηση που του έγινε για το αν θα γίνουν διορθωτικές κινήσεις στην ομάδα, απάντησε με αιχμές κατά του Πασκουάλ:

«Είμαστε προβληματισμένοι από την εικόνα μας στη EuroLeague. Το υλικό είναι εξαιρετικό, είναι αυτό που ζήτησε ο προπονητής και οφείλει να βρει τις λύσεις για να παίξουμε καλύτερα».

Από την πλευρά του ο μεγάλος πρωταγωνιστής της νίκης του Παναθηναϊκού, Νίκος Παππάς, επισήμανε: «Δε νιώθω ότι δεν αγωνιζόμουν τόσο καλά όλο αυτό το διάστημα. Μας βγήκε το παιχνίδι και πήραμε τη νίκη.

Θα μπορούσαμε να πάρουμε και μεγαλύτερη διαφορά, αλλά το σημαντικό είναι η νίκη για θέμα γοήτρου. Είμαστε προετοιμασμένοι για το πρόγραμμα αυτό. Ξέρουμε ότι έχουμε μπροστά μας σημαντικά παιχνίδια. Πρέπει να ξεκουραστούμε για να αντιμετωπίσουμε την Μπαρτσελόνα σε λίγες μέρες (σ.σ. την Τετάρτη 21/11)».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις