«Πέταξε» και στην Θεσσαλονίκη το Περιστέρι

Κυριακή, 18 Νοεμβρίου 2018 20:27
UPD:20:43
INTIME SPORTS/ΣΙΑΡΡΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
A- A A+

Η εκπληκτική πορεία του Περιστερίου στην Α1 συνεχίζεται.

Η ομάδα του Αργύρη Πεδουλάκη πέρασε και από το Αλεξάνδρειο με 68-62 επί του Άρη και διατήρησε το αήττητο που έχει από την έναρξη της σεζόν.

Κορυφαίος για το συγκρότημα των δυτικών προαστίων ήταν ο Ράιαν Χάροου (20π, 1 ασ, 1κλ), ενώ οι Θεσσαλονικείς που έχουν πολλά παράπονα από τη διαιτησία, είχαν πρώτο σκόρερ τον Ραμόν Χάρι (14π.).

Εχοντας απολύτως τον έλεγχο στο ματς από το ξεκίνημά του, το Περιστέρι προηγήθηκε στο 27΄ ακόμη και με 15 πόντους (54-39), ωστόσο, οι γηπεδούχοι δεν το έβαλαν κάτω κι έκαναν την ύστατη προσπάθεια για να «επιστρέψουν».

Με διαδοχικά τρίποντα από τους Χάρις, Μποχωρίδη, Τζόουνς και ένα δίποντο, ακόμη, από τον τελευταίο, οι «κίτρινοι» πλησίασαν σε απόσταση αναπνοής στο 37' (60-61).

Εκεί ανέλαβε δράση ο Χάροου, με συνεχείς πόντους του οποίου, το Περιστέρι πήρε... αέρα 7 πόντων (67-60) στα 47'' για το φινάλε, με τον Άρη να μην μπορεί, ουσιαστικά, να αντιδράσει.

Στο ενδιάμεσο, με το σκορ στο 60-64, ο Αρης διαμαρτυρήθηκε για καλάθι και φάουλ του Τζόουνς, με τους διαιτητές να καταλογίζουν επιθετικό φάουλ στον Αμερικανό.
 
 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις