Ορφανός: Με τα ονομαστικά εισιτήρια διαλύουμε τους οργανωμένους Συνδέσμους

Παρασκευή, 12 Μαΐου 2006 17:40
A- A A+

Για τη δράση των Συνδέσμων οργανωμένων φιλάθλων και τα μέτρα της Πολιτείας για την αντιμετώπιση των κρουσμάτων βίας, ρωτήθηκε ο υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Ορφανός.

«Όσον αφορά τους Συνδέσμους, υπάρχουν εξαιρέσεις και αυτό το διαπίστωσα από θετικές επαφές που είχα. Όμως δεν ξέρω πως θα μπορούν να δράσουν από τη στιγμή, που θα εφαρμοστούν τα ηλεκτρονικά και κανένας δε θα έχει στα χέρια του εισιτήρια για να διαχειριστεί. Αρα δε θα μπορεί να ελέγχει μια ομάδα ανθρώπων», απάντησε ο κ. Ορφανός, ενώ ερωτηθείς αν η κυβέρνηση είναι διατεθειμένη στην πράξη να διαλύσει αυτές τις οργανωμένες ομάδες, είπε:

«Στην πράξη τους διαλύουμε με τα ονομαστικά εισιτήρια, θα λειτουργούν απλά ως εκδρομικοί σύλλογοι. Αν θέλουν να κάνουν εκδρομές, ας κάνουν».

Σε άλλη ερώτηση για τον περιορισμένο αριθμό συλλήψεων μετά τα έκτροπα στο πλοίο «Ιεράπετρα» κατά την επιστροφή των οπαδών από την Κρήτη, ο υφυπουργός Αθλητισμού παρέπεμψε στο υπουργείο Δημόσιας Τάξης. «Έχω κι εγώ κάποιες εικόνες, όπως όλοι. Βέβαια, αν έπρεπε να συλληφθούν 7 ή 17, το γνωρίζουν αυτοί που ήταν εκεί. Ίσως επέλεξαν τους πρωταίτιους. Καλύτερα όμως απευθυνθείτε, γι αυτό στο υπουργείο Δημόσιας Τάξης», ανέφερε.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις