Στο στόχαστρο του ΠΑΣΟΚ ο Τριανταφυλλόπουλος

Δευτέρα, 15 Μαΐου 2006 21:45
A- A A+

Στο στόχαστρο του εκπροσώπου Τύπου του ΠΑΣΟΚ βρέθηκε ο δημοσιογράφος Μάκης Τριανταφυλλόπουλος, για τις απόψεις που εξέφρασε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ALPHA το Σάββατο, καθώς και από την εκπομπή του την Κυριακή, για την μουσουλμάνα υποψήφια υπερνομάρχη Δράμας, Καβάλας και Ξάνθης Γκιούλ Καραχασάν.

Ο Νίκος Αθανασάκης έκανε λόγο για «απαράδεκτη, υβριστική και αήθη επίθεση» σε βάρος της 27χρονης υποψηφίας του ΠΑΣΟΚ, υποστηρίζοντας ότι «στόχος» ήταν ο Γιώργος Παπανδρέου και προβλέποντας ότι «θα υπάρξουν και άλλες επιθέσεις».

Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ συμπλήρωσε: «Το πού ακριβώς στοχεύει κανείς και τι σκοπιμότητες θέλει να εξυπηρετήσει με τέτοιες απαράδεκτες επιθέσεις, είναι δικό του θέμα. Καθένας κάνει τις επιλογές του και κρίνεται γι' αυτές. Είναι δεδομένο και το γνωρίζουμε, ότι θα υπάρξουν και άλλες επιθέσεις, κυρίως κατά του προέδρου του ΠΑΣΟΚ. Και έχει πραγματικά ενδιαφέρον να δει κανείς, ποια οχήματα θα προσφερθούν γι' αυτό το σκοπό».

Μιλώντας στο αποψινό δελτίο ειδήσεων του ALPHA ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος απάντησε ότι «όλα αυτά είναι αστεία. Αγγίζουν την γελοιότητα. Εμπιστεύομαι τους ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ. Δεν εμπιστεύομαι τις επιλογές του Γιώργου Παπανδρέου όπως αυτές που μέχρι στιγμής έχουμε δει. Δεν έχω εμπιστοσύνη στους Αθανασάκηδες και τους Ρουσόπουλους... Εγώ στην αρχή χαρακτήρισα θετική την επιλογή της κ. Καραχασάν από τον Γιώργο Παπανδρέου, αλλά έκανα τα σχόλια μου, όταν η κ. Καραχασάν αρνήθηκε να κάνει οποιοδήποτε σχόλιο όταν της ζητήθηκε για την γενοκτονία των Ποντίων και είπε μόνο ότι "δεν είμαι υπουργός Εξωτερικών"».

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή