Δολοφονία Μ. Παπαγεωργίου: Υπό προσαγωγή οι γιοί του βασικού κατηγορούμενου

Τετάρτη, 14 Νοεμβρίου 2018 17:06
UPD:18:42
Eurokinissi/ΜΠΟΛΑΡΗ ΤΑΤΙΑΝΑ
A- A A+

Τη βίαιη προσαγωγή των δύο αστυνομικών και γιων του 73χρονου κατηγορουμένου, που φέρεται ως ο βασικός πρωταγωνιστής στην υπόθεση της απαγωγής και δολοφονίας του Μάριου Παπαγεωργίου, διέταξε το δικαστήριο.

Και οι δύο μάρτυρες, οι οποίοι δεν εμφανίστηκαν στο δικαστήριο, επικαλέστηκαν φόβους για την ασφάλειά τους. Γεγονός που προκάλεσε την έντονη αντίδραση της πολιτικής αγωγής, που θεωρεί ότι οι συγκεκριμένοι μάρτυρες γνωρίζουν πολλά για την υπόθεση.

Στο δικαστήριο κατεθεσε εξαδέλφη του Μάριου Παπαγεωργίου, η οποία εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι ο 73χρονος βασικός κατηγορούμενος είναι εκείνος που δολοφόνησε τον Μάριο, τον Αύγουστο του 2012.

Απαντώντας σε ερώτηση του συνηγόρου του κατηγορούμενου, αν πιστευει  ότι ο 73χρονος τον δολοφόνησε, εκείνη απάντησε θετικά.

«Αυτό πιστεύουμε. Ότι κάποιος τον χτύπησε στο κεφάλι από πίσω. Έτσι εξηγείται και το τόσο αίμα του Μάριου στο πορτ-μπαγκάζ του αυτοκινήτου του» ανέφερε χαρακτηριστικά. 

- Συνήγορος: «Κατά τη γνώμη σας, ο κατηγορούμενος είναι ένας έξυπνος απαγωγέας;».

- Μάρτυρας: «Ήταν έξυπνος, όσο ήταν στα νερά του, του χάλασε τη δουλειά η εμφάνιση των συγγενών».

Το δικαστήριο διέκοψε για αύριο, οπότε και αναμένεται να κληθεί μάρτυρας, μετά από αίτημα της πολιτικής αγωγής, για τον οποίο έχει διαταχθεί βίαιη προσαγωγή. Οι δικηγόροι της οικογένειας του θύματος θεωρούν ότι ο συγκεκριμένος μάρτυρας γνωρίζει για τη μεταφορά της σορού του Μάριου Παπαγεωργίου.

naftemporiki.gr

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή