Ολυμπιακός - Στην Ελλάδα και ο Ζεβλάκοφ

Τρίτη, 16 Μαΐου 2006 17:03
A- A A+

Στην Ελλάδα έφθασε σήμερα και το πέμπτο μεταγραφικό απόκτημα του νταμπλούχου Ολυμπιακού, ο πολωνός Μίχαλ Ζεβλάκοφ.

Ο πολωνός αμυντικός έφθασε το μεσημέρι και λίγες ώρες αργότερα θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις.

Ο Ζεβλάκοφ θα υπογράψει τριετές συμβόλαιο με ετήσεις απολαβές περίπου 500 χιλιάδες ευρώ συν τα μπόνους. Το συμβόλαιό του θα τεθεί σε ισχύ από την 1η Ιουλίου.

Εν τω μεταξύ το διαφαινόμενο «διαζύγιο» του Δημήτρη Παπαδόπουλου με τον Παναθηναϊκό φέρνει πιο κοντά στο λιμάνι τον ταλαντούχο επιθετικό. Περίπτωση απόκτησης του Παπαδόπουλου από τον Ολυμπιακό στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο δεν υπάρχει, αφού το συμβόλαιο του θα ανανεωθεί μονομερώς από τον Παναθηναϊκό. Ο παίκτης θα προσφύγει στη FIFA για να κερδίσει την ελευθερία του, κάτι που θεωρείται βέβαιο, ωστόσο τουλάχιστον μέχρι τον Δεκέμβριο θα μπορεί να αγωνιστεί μόνο σε ξένο σύλλογο.

Στους φιλάθλους του Ολυμπιακού αναφέρθηκε ο Τροντ Σόλιντ σε συνέντευξή του στον νορβηγικό Τύπο. «Διαθέτουν ξεχωριστό ταμπεραμέντο και μεγάλο πάθος για την ομάδα. Ο Ολυμπιακός είναι κάτι σαν θρησκεία για αυτούς», δήλωσε ο νορβηγός τεχνικός, και πρόσθεσε για την πρώτη του χρονιά στην Ελλάδα και τον πάγκο του Ολυμπιακού: «Όταν ξεκίνησα ως προπονητής στον Ολυμπιακό, σκέφτηκα: "είναι αδύνατο να επιτύχω κάτι παραπάνω από το νταμπλ στην Ελλάδα. Απλώς μπορώ να κάνω το ίδιο". Αλλά είπα ότι έπρεπε να παίξουμε πιο επιθετικό ποδόσφαιρο και ότι οφείλαμε να πετύχουμε περισσότερα τέρματα. Ως στόχο είχα θέσει να ξεπεράσουμε τα 54 γκολ που σημείωσε πέρυσι η ομάδα. Για μένα πιο σημαντικό επίτευγμα αυτή τη χρονιά ήταν ότι καταφέραμε να κερδίσουμε 16 παιχνίδια στη σειρά, το οποίο αποτελεί νέο ρεκόρ στην ιστορία του συλλόγου. Εξίσου σημαντικό ήταν ότι καταφέραμε να κερδίσουμε όλα τα ντέρμπι με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό και την ΑΕΚ».

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις