Και για τις απαγωγές των Πακιστανών συζήτησαν Παπανδρέου - Αζίζ

Τρίτη, 16 Μαΐου 2006 17:50
A- A A+

Διεθνή ζητήματα, με επίκεντρο το Ιράν και τις εξελίξεις στην ευρύτερη περιοχή, καθώς και τις εξελίξεις στα Βαλκάνια, συζήτησαν κατά τη σημερινή τους συνάντηση ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Γιώργος Παπανδρέου, με τον πρωθυπουργό του Πακιστάν Σάουκατ Αζίζ.

Ο κ. Παπανδρέου δήλωσε ότι «έχουμε κάθε διάθεση για την ανάπτυξη στενών σχέσεων με το Πακιστάν» και αναφέρθηκε στους στενούς δεσμούς που διατηρεί η Ελλάδα με την περιοχή από την εποχή του Μεγάλου Αλεξάνδρου, κάτι το οποίο τόνισε και ο πακιστανός πρωθυπουργός. Όπως επισήμανε, η Ελλάδα έχει και σήμερα στενούς δεσμούς με το Πακιστάν, μέσω και της σημαντικής κοινότητας των Πακιστανών που ζει και εργάζεται στη χώρα μας. Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ είπε ότι υπάρχουν προοπτικές και σημαντικό μέλλον για την παραπέρα ανάπτυξη των σχέσεων Ελλάδας - Πακιστάν σε οικονομικό και πολιτικό επίπεδο.

Επίσης όπως είπε κ. Παπανδρέου, είχε την ευκαιρία να συζητήσει και την υπόθεση της απαγωγής των Πακιστανών και να εκφράσω τη θέση του ΠΑΣΟΚ για την όλη διαδικασία που έχει ακολουθηθεί.

Ερωτηθείς για την άποψη του κ. Αζίζ επί του ζητήματος, ο κ. Παπανδρέου δήλωσε ότι «αναφέρθηκε σε αυτές (τις απαγωγές) και η ελπίδα του είναι πως η ελληνική Δικαιοσύνη θα αποδώσει τις ευθύνες».

Κληθείς εξάλλου, να σχολιάσει τις επιθέσεις μερίδας του Τύπου εναντίον του ΠΑΣΟΚ, ο κ. Παπανδρέου απάντησε: «Να μη σχολιάσω κάτι που ήδη έχει σχολιαστεί».

Προτεινόμενα για εσάς


NAFTEMPORIKI TV

Δημοφιλή