Ο «Χρυσός Πάγκος» στον Αλέγκρι

Δευτέρα, 12 Νοεμβρίου 2018 18:02
UPD:18:06
REUTERS/STRINGER
A- A A+

Ο προπονητής της Γιουβέντους, Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, είναι ο κάτοχος του «Χρυσού Πάγκου» της Serie A για την αγωνιστική περίοδο 2017-2018.

Πρόκειται για το βραβείο που δίνουν οι προπονητές των ομάδων της κορυφαίας κατηγορίας του ιταλικού πρωταθλήματος στον κορυφαίο τεχνικό της σεζόν. Ο Ιταλός προπονητής της Γιουβέντους έλαβε 17 ψήφους, ενώ δεύτεροι ήταν οι Μαουρίτσιο Σάρι και Σιμόνε Ιντσάγκι, με 8 ψήφους.

«Ο στόχος είναι να προσπαθήσουμε να κερδίσουμε το όγδοο πρωτάθλημα και στη συνέχεια αυτό το "ευλογημένο" Champions League, αν έχουμε λίγη τύχη στο πλευρό μας» δήλωσε χαμογελώντας ο Αλέγκρι και πρόσθεσε:

«Το σημαντικό είναι να καταλάβουμε σε ποια κατάσταση θα φτάσουμε τον Μάρτιο. Το επίπεδο έχει ανέβει κι εμείς θα πρέπει να είμαστε ικανοί. Για το πρωτάθλημα, ωστόσο, προσοχή σε Νάπολι και Ίντερ», πρόσθεσε ο προπονητής της Γιουβέντους.

Ο Αουρέλιο Αντρεατσόλι κέρδισε τον «Ασημένιο Πάγκο» 2018. Ο 65χρονος τεχνικός από την Τοσκάνη βραβεύθηκε για την προαγωγή στη Serie A που κατάκτησε, καθοδηγώντας την Έμπολι.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις