Δωνης: Με στενοχώρησαν οι παίκτες μου

Κυριακή, 11 Νοεμβρίου 2018 23:46
UPD:12/11/2018 09:20
INTIME SPORTS/ΜΑΤΘΑΙΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
A- A A+

Ο Παναθηναϊκός μπορεί να έφυγε με βαθμό από το Φάληρο απέναντι στον Ολυμπιακό, όμως ο Γιώργος Δώνης δεν ήταν ευχαριστημένος από την ομάδα του.

Ο Έλληνας τεχνικός παραδέχθηκε ότι οι «ερυθρόλευκοι» ήταν καλύτεροι, σχολιάζοντας ότι «κρατάμε τη μαχητικότητά μας και την οργάνωσή μας κοντά στην εστία. Πρόκειται για το χειρότερό μας παιχνίδι με την μπάλα στα πόδια. Δεν διακρίθηκε ούτε ένας παίκτης με την μπάλα στα πόδια. Με στενοχώρησαν οι παίκτες μου, από την αντίδρασή τους σε αυτό το κομμάτι».

Και πρόσθεσε: «Ωστόσο, από τέτοια ματς μπορούν να εξελιχθούν οι παίκτες σε αυτό το κομμάτι. Φτάσαμε κοντά στο να κερδίσουμε, παρότι ήταν ανώτερος ο Ολυμπιακός. Κρατάμε τα θετικά και τις εμπειρίες από το παιχνίδι».

Για τον τραυματισμό του Διούδη ανέφερε πως «έχει διάσειση, κάνει αιμοπτύσεις. Δεν μπορώ να ξέρω τον χρόνο απουσίας. Πρόκειται για παιχνίδι και οι αντιπαλότητες μένουν εντός αγωνιστικού χώρου».

Όσο για τον Κότσαρη, που είχε σημαντικές επεμβάσεις; «Το σημαντικό είναι, πέραν των επεμβάσεών του και η συμπεριφορά του κάτω από τα δοκάρια. Με αντιπάλους καλύτερου επιπέδου δυσκολευόμαστε. Θα πρέπει να ανέβουμε σε αυτό το κομμάτι, ώστε να κερδίσουμε τέτοιους αντιπάλους στο μέλλον».

Ο Δώνης ρωτήθηκε για το ποια ομάδα ξεχωρίζει από τις «μεγάλες» του ελληνικού πρωταθλήματος. «Ο ΠΑΟΚ είναι ποιοτική ομάδα, που είναι μαζί από πέρυσι. Η ΑΕΚ είναι πρωταθλήτρια και έχει καλή οργάνωση, ενώ ο Ολυμπιακός έχει πολύ ενδιαφέρον πρότζεκτ. Τα νέα πρότζεκτ θέλουν συμπαράσταση. Το ξέρω ότι δεν είναι εύκολη η λέξη υπομονή για τον κόσμο».

* Καθησυχαστικά είναι τα νέα για την κατάσταση της υγείας του Σωκράτη Διούδη, ο οποίος τραυματίστηκε στο κεφάλι σε προσπάθεια του Νάτχο, στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου. Ο τερματοφύλακας των «πρασίνων» υπέστη κρανιοεγκεφαλική κάκωση και θα μείνει στο νοσοκομείο απόψε, για περαιτέρω παρακολούθηση.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις