Μαρτίνς: Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί ένας ξένος διαιτητής παίρνει τέτοιες αποφάσεις

Κυριακή, 11 Νοεμβρίου 2018 23:44
UPD:12/11/2018 09:21
INTIME SPORTS/ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
A- A A+

Απογοητευμένος από την έκβαση του ντέρμπι και θυμωμένος με τις αποφάσεις του Ελβετού διαιτητή Αντριέν Γιάκοτετ εμφανίστηκε στη συνέντευξη Τύπου ο προπονητής του Ολυμπιακού, Πέδρο Μαρτίνς.

«Τέτοια παιχνίδια μπορούν να προσφέρουν κάτι ωραίο στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Δυστυχώς βλέπουμε πράγματα που το διακινδυνεύουν αυτό. Έγιναν πολλά διαιτητικά λάθη. Είδα και το βίντεο και προσπαθώ να καταλάβω γιατί ο διαιτητής πήρε αυτές τις αποφάσεις στο 47’, περίπου στο 60ό λεπτό, το 83ο και το 84ο. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί πάρθηκαν αυτές οι αποφάσεις», σχολίασε ο Πορτογάλος τεχνικός.

«Δεν περιμέναμε με ξένους να γίνει κάτι τέτοιο. Εννοείται πως ήρθαν επειδή είναι διαιτητές έτοιμοι για τέτοια ματς. Οι παίκτες στα αποδυτήρια είναι απογοητευμένοι. Τα έδωσαν όλα, προσπάθησαν μέχρι τέλους, μέχρι και ο κόσμος κουράστηκε βοηθώντας την ομάδα μέχρι τέλους. Υπάρχει θυμός αυτή τη στιγμή. Παρατηρώ τι συνέβη και αναρωτιέμαι γιατί συνέβη αυτό», πρόσθεσε.

Και συνέχισε: «Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί ένας ξένος διαιτητής παίρνει τέτοιες αποφάσεις. Βλέποντας ότι ο Παναθηναϊκός έπαιζε τόσο σκληρά από την αρχή, δεν έδινε κάρτες. Ήταν προετοιμασμένος για να δει ένα τέτοιο παιχνίδι και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί πήρε αυτές τις αποφάσεις στον αγωνιστικό χώρο».

Όσο για το αποτέλεσμα, υπογράμμισε ότι «φυσικά και είναι κακό αποτέλεσμα. Η ομάδα μας έδωσε τα πάντα, ακόμη και την ψυχή της για να πάρει τους τρεις βαθμούς που έπρεπε να τους πάρει απέναντι σε μια ομάδα που δεν είχε κάτι να δείξει».

Ο Μαρτίνς ρωτήθηκε για τις χαμένες ευκαιρίες στα δύο ντέρμπι, με τον ΠΑΟΚ και απόψε. «Δεν θέλω να τα συγκρίνω, είναι διαφορετικές οι συνθήκες. Ήμασταν οι καλύτεροι και στα δύο, σήμερα είχαμε την κατοχή και τις ευκαιρίες κι αυτό που μας μένει είναι το να συνεχίσουμε να προσπαθούμε μέχρι τέλους», απάντησε.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις