«Κόλλησαν» στο «μηδέν» Λαμία και Αστέρας Τρίπολης

Κυριακή, 11 Νοεμβρίου 2018 22:25
UPD:22:27
INTIME SPORTS/ΚΥΔΩΝΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
A- A A+

Η Λαμία έπαιξε από το 30ό λεπτό με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Βάντερσον (δύο κίτρινες), όμως άντεξε στην πίεση του άσκησε ο Αστέρας Τρίπολης κι έτσι το παιχνίδι στην πρωτεύουσα της Φθιώτιδας έμεινε στο 0-0.

Οι Αρκάδες έμειναν για έκτο αγώνα χωρίς νίκη, ενώ η Λαμία συνέχισε αήττητη για εβδομο σερί ματς, ενώ στα τελευταία λεπτά και ο Αστέρας έμεινε με δέκα παίκτες, λόγω αποβολής του Πασαλίδη.

Στο πρώτο ημίχρονο η πρώτη ευκαιρία ανήκε στους φιλοξενούμενους, στο 32΄, όταν ο Τριανταφυλλόπουλος πήρε την κεφαλιά από το ύψος της μικρής περιοχής, αλλά η μπάλα πέρασε δίπλα από το δοκάρι του Μελίσσα.

Δύο λεπτά αργότερα απάντησαν στις ευκαιρίες οι γηπεδούχοι, όταν ο Δημούτσος σούταρε στην κίνηση από το ύψος της περιοχής, αλλά η μπάλα βρήκσε στο δοκάρι.

Στην επανάληψη ο Αστέρας πίεσε την άμυνα της Λαμίας και στο 60ό λεπτό ο Μανιάς βρέθηκε στην καρδιά της αντίπαλης άμυνας, πλάσαρε, αλλά ο Μελίσσας απέκρουσε σε κόρνερ.

Ο τερματοφύλακας της Λαμίας συνέχισε να έχει «κατεβασμένα ρολά» και 75΄ απέκρουσε διαδοχικά τις προσπάθειες των Τριανταφυλλόπουλου και Δουβίκα, κρατώντας ως το τέλος το «μηδέν». 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις