Ο Ατρόμητος «ξέρανε» την ΑΕΚ (2-0) στο ΟΑΚΑ

Κυριακή, 11 Νοεμβρίου 2018 16:52
UPD:17:18
INTIME SPORTS/ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ

Η ομάδα των δυτικών προαστίων νίκησε την Ένωση με 2-0, σημειώνοντας ισάριθμα τέρματα στο τελευταίο τρίλεπτο του αγώνα και πέρασε προσωρινά στην πρώτη θέση, περιμένοντας το αποτέλεσμα του αγώνα που ακολουθεί ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Παναιτωλικό, για να δει αν θα παραμείνει εκεί.

A- A A+

Ο Ατρόμητος άλωσε το ΟΑΚΑ, υποχρεώνοντας την ΑΕΚ στην πρώτη φετινή εντός έδρας ήττα.

Η ομάδα των δυτικών προαστίων νίκησε την Ένωση με 2-0, με ισάριθμα γκολ στο τελευταίο τρίλεπτο του αγώνα και πέρασε στην πρώτη θέση, περιμένοντας το αποτέλεσμα του αγώνα ΠΑΟΚ-Παναιτωλικός για να δει αν θα παραμείνει εκεί.

Πάντως, η ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη έχει κάθε λόγο να τα βάζει με την τύχη της, η οποία της γύρισε την πλάτη καθώς τρεις φορές οι «κιτρινόμαυροι» σημάδεψαν τα δοκάρια του Μέγερι. 

Οι γηπεδούχοι είχαν την κατοχή της μπάλας, έκαναν ευκαιρίες, ήταν όμως αγχωμένοι και απρόσεκτοι στην τελική προσπάθεια, δίνοντας την ευκαιρία στον αντίπαλό τους να φέρει τον αγώνα εκεί που ήθελε και να «χτυπήσει» σε σημείο που δεν υπήρχε περιθώριο αντίδρασης.

Στο 16΄ ο Μάνταλος σούταρε, αλλά είδε την μπάλα του να χτυπά στο οριζόντιο δοκάρι και μετά να πέφτει πάνω στη γραμμή, αλλά να μην την περνάει, ενώ στο 37΄ ο Μπακάκης έκανε την προσπάθεια από κοντινή απόσταση και δεξιά, «σημαδεύοντας» το αριστερό δοκάρι του Ατρόμητου.

Η... γκίνια των γηπεδοιύχων κορυφώθηκε στο 65ο λεπτό: ο Μάνταλος έκανε παράλληλο γύρισμα προς τον Μπακασέτα, εκείνις έπιασε την κεφαλιά αλλά είδε με απογοήτευση, όπως και οι συμπαίκτες του, την μπάλα να βρίσκει στο οριζόντιο δοκάρι του Μέγερι.

Και αφού η ΑΕΚ δεν μπορούσε, τα γκολ ήρθαν από τον Ατρόμητο. Στο 88΄ ο Γιαννούλης εκτέλεσε κόρνερ και ο Ρισβάνης με κεφαλιά «έγραψε» το 0-1, ενώ στο 90΄ Μπρούνο και Κουλούρης συνεργάστηκαν ωραία και ο Έλληνας επιθετικός νίκησε με πλασέ τον Μπάρκα για το 0-2.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις