Συγκίνηση στο Λέστερ, γκολ ο Χολέμπας

Σάββατο, 10 Νοεμβρίου 2018 20:06
UPD:22:01
Action Images via Reuters/CRAIG BROUGH
A- A A+

Περισσότεροι από 30 χιλιάδες φίλαθλοι της Λέστερ βρέθηκαν απόψε στο King Power Stadium για να αποτίσουν φόρο τιμής στον αδικοχαμένο ιδιοκτήτη της ομάδας, Βιχάι Σριβανταναμπράμπα, στον αγώνα πρωταθλήματος με την Μπέρνλι (0-0).

Ο περιβάλλον χώρος του γηπέδου γέμισε με χιλιάδες λουλούδια που άφηνε ο κόσμος, ενώ πριν από την έναρξη της συνάντησης, που διεξήχθη στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής, τηρήθηκε σιγή ενός λεπτού.

Με γκολ του Χοσέ Χολέμπας προς το τέλος του παιχνιδιού η Γουότφορντ έφυγε με βαθμό από το St. Mary's απέναντι στη Σαουθάμπτον, ενώ η Νιούκαστλ εκμεταταλλεύτηκε την ισχύ του St James' Park για να επιβληθεί της Μπόρνμουθ με 2-1.

REUTERS/DARREN STAPLES

Χάντερσφιλντ και Γουέστ Χαμ μοιράστηκαν από ένα βαθμό (1-1), ενώ νίκη που την απομάκρυνε από τη ζώνη του υποβιβασμού πέτυχε η Κάρντιφ επί της Μπράιτον, που από το 34΄ έπαιζαν με 10 παίκτες, λόγω αποβολής του Στέφενς με απευθείας κόκκινη κάρτα. 

Τέλος, με γκολ του 20χρονου Αργεντινού Χουάν Φόιθ στο 66ο λεπτό, η Τότεναμ πέρασε νικηφόρα από το «Selhurst Park» και πλησίασε στους δύο βαθμούς την πρωτοπόρο Μάντσεστερ Σίτι, που θα υποδεχθεί αύριο τη Γιουνάιτεντ.

Αναλυτικά:

  • Κάρντιφ-Μπράιτον 2-1 (28΄ Πάτερσον, 90΄ Μπάμπα - 6΄ Ντανκ)
  • Χάντερσφιλντ-Γουέστ Χαμ 1-1 (6΄ Πρίτσαρντ - 74΄ Αντερσον)     
  • Λέστερ-Μπέρνλι 0-0             
  • Νιουκάστλ-Μπόρνμουθ 2-1 (7΄, 39΄ Ροντόν - 45΄ Λέρμα)
  • Σαουθάμπτον-Γουότφορντ 1-1 (20΄ Γκαμπιαντίνι - 82΄ Χολέμπας)
  • Κρίσταλ Πάλας-Τότεναμ 0-1 (66΄ Φόιθ)

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις